7 ting, som sker med din krop, når du begynder dagen med et stort glas vand

Colourbox
De har de buddhistiske munke vist i århundrede. I hvert fald siger man, at de levet længe, fordi de begynder dagen med et stort glas vand.
I dag gentager Newsner det samme råd. De giver syv gode grunde.
Efter sigende drikker munkene vandet lunkent. Det lunkne vand skulle være særligt effektivt til at rense organismen om morgenen. Man kan blande frisk koldt vand op med en smule nykogt vand.
Man kan også drikke koldt vand med en skefuld æbleeddike, som også skulle virke rensende på organismen.
Her er de 7 gode grunde som newsner.com opregner:

1. Kroppen bliver renset for giftstoffer
I løbet af natten udskiller kroppen giftstoffer. De bliver skyllet ud, hvis du drikker vand på tom mave som det første om morgenen.

 

2. Fordøjelsen bliver forbedret

Fordøjelsen bliver forbedret mærkbart ved at drikke vand på tom mave. Det er især vigtigt for personer på slankekur at drikke godt vand for fordøjelsens skyld.

 

3. Sundt vægttab
At drikke vand på tom mave vil regulere din appetit, så du ikke føler dig lige så sulten i løbet af dagen. Trangen til usunde snacks og søde sager vil blive mindre, hvilket er en stor grund til overflødige kilo.

 

4. Forhindrer nyresten og urinvejsinfektion
Vand skyller den syre i maven ud, som leder til nyresten. På samme måde bliver giftstoffer, der fører til urinvejsinfektion, skyllet ud, når du drikker masser af vand.

 

5. Lindrer halsbrand og fordøjelsesproblemer
Vand kan hjælpe til at fjerne de sure opstød, der giver halsbrand. Fordøjelsesproblemer bliver ligeledes mindre, fordi surhedsgraden i maven bliver reguleret.

 

6. Giver glød til huden
Det giver rynker og porer at være dehydreret. En halv liter vand på tom mave øger blodcirkulationen og giver huden glød.

 

7. Får håret til at stråle
En fjerdedel af vægten af et hårstrå kommer fra vand. Når man får godt med vand, bliver ens hår derfor mere glansfyldt og fyldigt.

 

http://alltforforetagaren.newsner.com/7-saker-som-kommer-handa-med-kroppen-om-du-borjar-arbetsdagen-med-ett-glas-vatten/

 

Drik meget vand i løbet af dagen

Men det er ikke nok at drikke vand om morgenen på fastende hjerte.

 

Et gennemgående råd lyder: Drik 1½ til 2 liter fordelt over dagen.

 

Der er også lavet forsøg med at drikke tre liter vand hver dag i en måned. Det gjorde Sarah Smith. Hun dokumenterede de forbløffende resultatet med fotografier af, hvordan hendes hud ændrede sig til det bedre i løbet af de fire uger:

 

http://denkorteavis.dk/2016/hun-begyndte-at-drikke-tre-liter-vand-om-dagen-det-gjorde-mit-ansigt-ti-ar-yngre/

Læs også
Kvinder sætter fokus på cannabis som medicin

 

http://www.dagens.dk/sundhed/7-ting-der-sker-med-din-krop-hvis-du-begynder-dagen-med-et-glas-vand

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…