Storm af vrede over skandaløst tysk TV-program: En helt tilsløret kvinde fik masser af taletid til at levere rabiat islamistisk propaganda

Skærmprint TV via Die Welt

Den store offentlige tyske TV-station ARD bringer hver søndag aften det populære talkshow ”Anne Will”. Anne Will er studieværtens navn.

 

En af gæsterne i søndagens udsendelse har vakt en storm af vrede. Det drejer sig om en muslimsk kvinde ved navn Nora Illic. Hun kalder sig ansvarlig for kvindespørgsmål i det såkaldte Islamisk Centralråd i Schweiz – en rabiat islamistisk organisation.

 

Nora Illic var iført niqab – total tilsløring, hvor man kun lige har en sprække til øjnene.

 

Et krav, at man kan se ansigtet

Allerede her hoppede kæden af for studievært Anne Will. Det er en fundamental forudsætning for en demokratisk debat, at man kan se, hvem der taler.

 

Til en fri debat hører, at man også kan følge den kommunikation, der foregår via ansigtet. Man skal kunne se, hvad det er for en type person, og hvad vedkommendes mimik udtrykker.

 

Ligesom Danmark har Tyskland ikke kunnet finde ud af at gennemføre et forbud mod burka og niqab i offentligheden. Men så var det studieværtens opgave at afvise en debatdeltager, der skjulte sit ansigt.

 

Men det gjorde Anne Will ikke. Og ikke nok med det. Nora Illic fik megen taletid til at udbrede propaganda for rabiat islamisme i almindelighed og Islamisk Stat i særdeleshed.

 

Islam er godt for kvinders rettigheder

Redaktionen har til fulde vidst, hvad Nora Illic står for. Det er faktisk anden gang, hun er gæst hos Anne Will.

 

Desuden har hun optrådt i andre medier. For et par år siden udbredte hun sig således i den schweiziske avis Blick om, hvor godt det er, at en muslimsk mand kan have flere koner.

 

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

Derimod mener hun sjovt nok ikke, at det vil være godt, hvis en muslimsk kvinde kan have flere mænd. Det indgår nemlig ikke i shariaen.

 

Hos Anne Will udbredte hun sig om, hvordan islam giver kvinderne fantastisk mange rettigheder. Studieværten gik hende overhovedet ikke på klingen, og hun mistede kontrollen med debatten, så der aldrig kom det nødvendige sammenhængende modsvar til Nora Illic.

 

Glorificering af terror

Topmålet var islamistens glorificering af kvinders deltagelse i den ”hellige krig” i Syrien.

 

Hun gav undervejs disse kvinder nogle gode tips – for eksempel om, at de ikke skal tage Facebook-billeder, hvor de står med våben. Det kan nemlig få medier og myndigheder til at interessere sig lige lovlig meget for dem, når de vendte hjem.

 

Hun fortalte også de kvinder, der ville til Syrien, at den ”hellige krig” er en ”bitterhård langvarig prøvelse med stadige op- og nedture”.

 

Her brød den fremtrædende CDU-politiker Wolfgang Bosbach ind og kritiserede Anne Will for at sende sådan noget ud til millioner af seere. Til glorificeringen af Islamisk Stats terror sagde Bosbach:

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

”Det er ikke en bitterhård langvarig prøvelse, det er en barbarisk terrorhær, der farer frem med ufattelig grusomhed mod alle, der ikke underkaster sig.”

 

Men det var altså ikke Anne Will, der slog dette fast.

 

Studieværtens selvforsvar

Da en oprørt Wolfgang Bosbach kritiserede hende, belærte hun ham: ”Det hører med til vores værdiopfattelse, at vi diskuterer andre meninger.”

 

Men dette selvforsvar fra studieværten har fået en passende kommentar fra samfundsdebattøren Henryk M. Broder i Die Welt:

 

Det hører med til vores værdiopfattelse, at der er synspunkter, vi betragter som selvfølgelige, skriver han. Man laver for eksempel ikke TV-debatter, hvor en deltager får lov til at argumentere vidt og bredt for seksuelt misbrug af børn eller såkaldte æresdrab.

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Og da slet ikke, uden at studieværten går i flæsket på vedkommende.

 

Man får indtryk af, at Anne Will betragter det som mere passende at give en platform til en fanatisk islamist end til for eksempel en nynazist. En Nora Illic’ uhyggelige synspunkter skal vi tilsyneladende gøre os stor umage for at leve os ind i.

 

Det er helt i de politisk korrekte snakkende klassers ånd.

 

https://www.welt.de/vermischtes/article159300608/Anne-Will-verkommt-zur-Propaganda-Sendung-fuer-den-IS.html

 

https://www.welt.de/debatte/henryk-m-broder/article159320277/Nach-diesem-ARD-Abend-zahle-ich-keinen-Rundfunkbeitrag-mehr.html

 

 

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…