Video: Denne vagtmand er blevet mødt med voldsomme fordømmelser – men det “uskyldige offer” er vist ikke så uskyldig alligevel

Videoen her viser en episode på centralstationen i Malmø sidste fredag aften. Den har givet anledning til kolossal debat og voldsom kritik af sikkerhedsvagterne og politiet, som er involveret.

 

Kritikerne fremstiller forløbet som et rent og skært overgreb på to drenge. De fortolker videoen som et klart bevis på dette overgreb. Men når man ser videoen og hører kritikernes påstande, er der noget, som ikke stemmer.

 

Det er muligt, at sikkerhedsvagterne er gået for langt i deres forsøg på at pacificere drengene. Men kritikernes fremstilling efterlader en oplevelse af, at dette er endnu et eksempel på det politisk korrekte hysteri, som præger Sverige.

 

Optrinnet skal misbruges

De to drenge, der er henholdsvis 9 og 12-13 år, har tilsyneladende muslimsk baggrund. De var rømmet fra et bosted for børn og unge og var efterlyste, og de var blevet taget i toget for at køre uden billet. Derfor bad politiet to sikkerhedsvagter om at tage sig af dem.

 

De to drenge kæmper imod og forsøger at komme fri af vagterne. Dermed opstår den situation, som er optaget på videoen:

 

Den ene sikkerhedsvagt forsøger at holde den 9-årige dreng fast. Han bruger et greb til at holde hans hoved nede, men drengen vrider og vender sig, mens han skriger. Vagten prøver så at holde ham nede med et skub, så hans hoved rammer fliserne.

 

Her kan der være tale om, at vagten i kampens hede går for vidt.

 

Men når man hører de fremstillinger, som vagternes kritikere giver af situationen, får man en stærk mistanke om, at optrinnet skal misbruges til en opvisning i politisk korrekt forargelse over behandlingen af en indvandrer-dreng. Han udnævnes til et uskyldigt offer.

 

Islamisk trosbekendelse og pegefinger

Manden, der har optaget videoen, hævder således, at vagten slår drengens hoved så hård i gulvet, at det giver genlyd i hele ventesalen (Sydsvenskan). Enhver, der ser videoen og hører lyden, kan konstatere, at det er helt hen i vejret.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Det samme vidne taler om, at vagten kvæler drengen. Heller ikke dette er der belæg for.

 

Videre siger den pågældende, at drengen ”ikke kan trække vejret. Han græder og bliver helt hysterisk.” (Sydsvenskan)

 

Jaså?

 

Drengen har ellers overskud til at sende et islamisk budskab mod vagten. Han fremsiger på arabisk Shahadaen, den islamiske trosbekendelse: ”Der findes kun én gud, Allah, og Muhammed er hans profet.”

 

Den politisk korrekte Sydsvenskan fortæller sine læsere, at denne trosbekendelse fremsiges, ”når enden er nær”. Det må vel forstås som en påstand om, at drengen føler, at han er ved at dø! Ærlig talt …

 

Den ”døende” dreng er snarere en trodsigt agiterende dreng. Han nøjes ikke med Shahadaen. Han stikker også pegefingeren i vejret i en gestus, som med forkærlighed bruges af Islamisk Stat og andre islamister. Pegefingeren symboliserer muslimernes enhed.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Eller er den strittende pegefinger også på en eller anden måde udtryk for, at drengen er ved at dø?

 

Manipulation

En repræsentant for det firma, som står for sikkerheden på banegården kan i øvrigt fortælle, at videoen er blevet klippet, og at sekvenserne ikke vises i kronologisk orden.

 

Den meget politisk korrekte videomand har således haft mulighed for at manipulere. Blandt andet mangler de dele af forløbet, hvor drengen spytter vagten i ansigtet, slår ham i nakken, sparker ham og bider.

 

Til gengæld får videomanden afleveret en påstand om, at den anden sikkerhedsvagt planter en albue i ansigtet på den 12-13-årige dreng. Det bliver dog ikke bekræftet af andre.

 

En repræsentant for det selskab, der ejer banegården, oplyser, at man aldrig har haft problemer med det pågældende sikkerhedsfirma.

 

Men det kan selvfølgelig være, at de to sikkerhedsvagter pludselig er gået helt bersærk.

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

 

Hellig iver

En meget svensk forargelse rammer dem i hvert fald med fuld styrke. Der indgives flere anmeldelser til politiet.

 

Omvendt har sikkerhedsvagten anmeldt drengen for vold mod tjenestemand.

 

Måske har de to sikkerhedsvagter undervejs brugt vold, der ikke var nødvendig. Det må komme an på en nærmere undersøgelse. Drengens hoved rammer gulvet endnu engang, som man kan se på videoen – her kunne det dog se ud, som om han selv kaster hovedet bagover.

 

Men man sidder tilbage med oplevelsen af, at de politisk korrekte udnytter situationen. De udnytter den til at aflevere deres kernebudskab om, at indvandrerne er stakkels ofre, som forfølges af ”racisme” og ”fremmedhad” i det svenske samfund.

 

Det er den samme hellige iver, der driver dem, når de jagter ”racistiske” peberkager og tegninger i gamle bøger.

 

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt

Her rammer det så nogle sikkerhedsvagter, som forsøgte at passe deres arbejde, men nu bliver skreget ud som ondskaben selv. Red Barnet i Sverige taler om deres ”børnemishandling”.

 

Når man er politisk korrekt, er man per definition god. Og når man er god, kan man tillade sig at sige hvad som helst om andre mennesker.

 

(Kilder: Sydsvenskan, Kvällsposten, snaphanen.dk)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…