Udlændinge tiltalt for voldtægt – nu klager de over, at danskerne er racister

Modelfoto: Colourbox

Tre rumænske mænd på 57, 46, og 32 år står tiltalt for gruppevoldtægt af en 20-årig kvinde den 5. september 2014, henad morgenstunden.

 

Den unge kvinde var til en fest for nye studerende på CBS. Festen blev holdt på plænen foran uddannelsesinstitutionen på Solbjerg Plads i København.

 

Kvinden var udvekslingsstuderende og havde på gerningstidspunktet opholdt sig i Danmark i to uger.

 

De tre rumænere var i gang som flaskesamlere før de gruppevoldtog den unge kvinde.

 

Heldigvis blev de opdaget, men to af gerningsmændene nåede at flygte. Retssagen mod dem begyndte tirsdag den 3. februar i retten på Frederiksberg.

 

Rumænerne nægter sig skyldige

Flere medier citerer Ritzau for, at mændene tilsyneladende forsøgte at klare frisag ved at beskylde de andre for at have voldtaget den unge kvinde.

 

Den 57-årige fortalte, at det var den 32-årige og den 46-årige, der voldtog kvinden. Politiet fandt kokain og hash på den 57-årige ved gerningsstedet.

 

Den 46-årige fortalte retten, at han forsøgte at forhindre de to andre rumænere i at voldtage den unge studine. Han er desuden tiltalt for at have gramset på to andre unge kvinder aftenen forinden.

 

”Først tog han fat i en pige, befølte hende på ballerne og kyssede hende på maven. Kort efter kiggede han op under en studines kjole, gramsede hende i skridtet og sagde: ‘I like your pussy’.” (Ekstra Bladet)

 

Trods den 46-åriges krænkende adfærd mod to andre studiner, 10 timer forinden, nægter han sig altså skyldig i gruppevoldtægten.

Læs også
Udsigt til politisk drama om udlændingepolitik mellem Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen

 

Ellers ville den 46-årige rumæner ikke så gerne udtale sig, ifølge Ritzau forekom han aggressiv, når han bliver bedt om at svare på spørgsmål.

 

Han råber højt og svinger med armene, ifølge tolken siger han:

 

”I er alle sammen racister. I har noget imod mig.”

 

Den 46-årige rumæner mener i det hele taget, at tiltalen bunder i, at han er udlænding.

 

Anklager Sidsel Klixbüll kræver alle tre mænd udvist samt forbud mod at komme ind i Danmark igen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…