Muslimsk organisation triumferer over, at svinekød afskaffes i fængslerne – men dermed afslører den, hvad dens egentlige mål er

Den amerikanske regering har afskaffet svinekød i den føderale stats fængsler.

 

Det har fået den muslimske organisation CAIR til at triumfere på Twitter: ”Omsider har regeringen besluttet at fjerne svinekød – fra menuen i de føderale fængsler.”

 

CAIR står for: Council on American-Islamic Relations. Organisationen har jævnligt været kritiseret for islamistiske synspunkter.

 

Den statslige kriminalforsorg begrunder afskaffelsen af svinekød i fængslerne med, at de indsatte simpelt hen ikke vil have det.

 

”Hvorfor blive ved med at presse på med mad, som folk ikke ønsker at spise?”, siger en talsmand for Kriminalforsorgen til Washington Post. ”Svinekød har i flere år været prioriteret lavest blandt de indsatte.”

 

Svineproducenterne tror ikke på begrundelsen

Men Den Nationale Sammenslutning af Svineproducenter i Washington D.C. kalder dette for noget pladder.

 

En talsmand for organisationen siger: ”Jeg finder det svært at tro, at en måling i nogen som helst befolkningsgruppe ville vise et flertal, der sagde: ”Nej, tak, jeg har ikke lyst til bacon.”

 

Organisationen vil nu prøve at finde ud af den virkelige årsag til, at forbuddet blev indført, og så vil man tage den derfra.

 

Foreløbig er det altså ikke blevet klart, om forbuddet mod svinekød er et udslag af politisk korrekthed, eller om det faktisk holder stik, at de indsatte ikke ønsker svinekød.

 

Men allerede på nuværende tidspunkt er konflikten særdeles opsigtsvækkende.

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

 

Hvorfor blander CAIR sig?

Sagen er nemlig, at muslimer og jøder allerede har mulighed for at vælge svinekød fra i fængslerne. Man kan altså ikke begrunde totalforbuddet med henvisning til muslimers og jøders behov.

 

Hvorfor blander CAIR sig så ikke uden om debatten om det nye forbud – deres muslimer har jo allerede fået deres særlige ret? Hvorfor triumferer CAIR over det nye totalforbud?

 

Her bliver det virkelig interessant. Sagen afslører nemlig, hvad der er CAIR’s egentlige mål.

 

De vil ikke bare sikre muslimer deres særrettigheder. De vil påtvinge hele befolkningen de muslimske regler. Alle fanger skal forhindres i at spise svinekød.

 

Islamiske regler skal påtvinges ikke-muslimer

Dette mønster træder stadig tydeligere frem: Muslimer i Vesten bliver mere og mere offensive med ambitioner om at gennemtvinge islamiske normer også over for ikke-muslimer.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Vi så det samme i forbindelse med konflikten om Muhammed-tegningerne, som netop er blevet meget omtalt på grund af 10 års dagen.

 

Det historisk nye i denne konflikt var de muslimske lederes krav om, at forbuddet mod at tegne Muhammed ikke kun skulle gælde for muslimer, men for alle i de vestlige lande.

 

Man ville påtvinge ikke-muslimer de dogmatiske islamiske regler. Det samme vil CAIR i USA. Det får dem til at gå højt op i, at svinekødet skal fjernes fra alle fanger.

 

De må opleve forbuddet mod svinekød i fængslerne som endnu et eksempel på, at det eftergivende Vesten viger for islam.

 

Derfor triumferer CAIR på Twitter.

 

(Washington Post, The Blaze)

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

http://www.theblaze.com/stories/2015/10/09/cair-celebrates-after-government-finally-decides-to-do-away-with-pork-in-federal-prisons/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…