Blodigt overfald og drabsforsøg i Ishøj: Politiet efterlyser iraner og dansk-tyrker

Politiet

Et groft og blodigt overfald på to personer i en indvandreklub i Ishøj fandt sted mandag den 17. august om eftermiddagen.

 

Nu efterlyser Københavns Vestegns Politi den 30-årige iraner Vahid Malakhi og den 41-årige tyrker Tonni Turan, som har fået dansk statsborgerskab.

 

 

De to ofre blev af en større gruppe mænd maltrakteret med knive og forskellige former for slagvåben. Overfaldet efterforskes som drabsforsøg

 

Indtil nu er otte mænd varetægtsfængslet

Ifølge Københavns Vestegns Politi er indtil nu otte personer varetægtsfængslet i sagen.

 

Politiets efterforskning tyder imidlertid på, at i hvert fald de to efterlyste også deltog i overfaldet, men trods en intensiv eftersøgning i de to mænds miljø, er det endnu ikke lykkes for politiet at pågribe dem.

 

Derfor håber Københavns Vestegns Politi nu, at hjælp fra offentligheden kan føre til lokalisering og anholdelse af iraneren og tyrkeren med det danske statsborgerskab.

 

“De to mænd er udmærket klar over, at vi leder efter dem, så nu synes vi, at de skal melde sig. Der var tale om et særdeles groft overfald, som vi efterforsker som manddrab,” siger politikommissær Hans Tonnesen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Københavns Vestegns Politi.

 

Politiet: Det er ikke banderelateret

Hans Tonnesen forklarer, at begge de efterlyste anses for at have forbindelse til rockerklubben No Surrender i Brøndby.

 

“Men det ligger dog helt fast, at overfaldet ikke er en del af en bandekonflikt,” understreger Hans Tonnesen.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Rockerklubben No Surrenders medlemmer er ifølge Københavns Vestegns Politi en blanding af etniske danskere og indvandrere, og den blev oprettet omtrent samtidig med overfaldet på de to pesoner i indvandreklubben i Ishøj.

 

Der er primært tale om en udbrydergruppe fra den hollandsk dominerede rockerklub, Satadurah, som i efteråret 2013 oprettede sin første danske afdeling i Bagsværd, hvor Satadurah opslugte indvandrebanden Værebros Hårde Kerne og overtog bandens klubhus.

 

Skulle nogen have kendskab til de to efterlyste og deres eventuelle tilholdssteder kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefon 114 eller 4386 1448

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…