Dagen før terrorangrebet på synagogen stod en imam i en moské ikke langt derfra og opfordrede til jødehad

Imam Hajj Saeed fra moskéen ”Masjid Al-Faruq” i Heimdalsgade i København, afholdt fredag den 13. februar en tale om dialog mellem religioner.

 

Talen blev altså afholdt dagen før terrorangrebet den 14. februar.

 

Imamens tale var en kraftig opsang til muslimerne om at vende ryggen til enhver snak om at ligestille religioner, og han advarede især mod at gå i dialog med jøder.

 

Muhammad førte krig mod jøderne, sagde imamen og understregede, at dem der foretrækker menneskeskabte love, frem for Allahs lov, skal betragtes som dyr.

 

Det er ikke første gang danske imamer har gjort sig bemærket med stærke antisemitiske holdninger.

 

Dagen efter Hajj Saeed tale i moskéen i Heimdalsgade fuldførte Omar El-Hussein et terrorangreb mod den jødiske synagoge i Krystalgade.

 

Man må sige det er til at få øje på hvor hadet kommer fra.

 

Imamens tale oversat til dansk

I dag vil jeg diskutere det nye-gamle emne tværreligiøs dialog. De mennesker, der beskæftiger sig med tværreligiøs dialog ønsker at gøre alle religioner lige.

 

De ønsker at sidestille sandhed med løgn, kætteri og bedrag, de ønsker at sidestille profeten Muhammeds religion med menneskeskabte love, skabt af disse forbrydere, for at regere verden.

 

Har vi muslimer ønsket, at FN skal lave velgørenhedsprojekter for os? De Forenede Nationer og dens forgænger, Folkeforbundet blev oprettet for at bekæmpe islam, for at ødelægge staten islam, og drage muslimerne væk fra deres religion.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Begrebet tværreligiøs dialog er ikke noget nyt. Dette er en ondartet idé, det skal vi være klar over, for at undgå at falde i de fælder som er skabt af Satan og hans tilhængere, der går ind for en sådan dialog.

 

Vores profet Muhammed havde jødiske naboer i Al-Madina. Har han opfordret til tætte forbindelser, harmoni og dialog med dem, på den måde som FN og dem, der kalder til forsoning, er det sandhed eller løgn? Eller opfordrer han dem til at tilbede Allah?

 

Da de svigtede deres løfte og undlod at acceptere kaldet – godt, I ved, hvad han gjorde ved dem. Det ser I i hans levnedsbeskrivelser. Han førte krig mod jøderne.

 

Ved I, hvad tværreligiøs dialog betyder? Kort sagt, det er at skabe en ny religion af nye koncepter, der vil blive delt af religioner der betragtes som monoteistiske. Formålet er at trække muslimerne væk fra deres sande religion.

 

Alle mennesker er kaldet til at konvertere til islam, og alle, der afholder sig fra at gøre det, efter at være blevet præsenteret for dokumentationen, er en vantro, uden tvivl.

 

Allah har love, der regulerer vores forhold med dem, hvis vi lever i deres lande. Den såkaldte tværreligiøse dialog er ikke en del af disse love. Tingene er helt anderledes.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Der bør være et ideologisk drivkraft til at tilbagevise deres falske argument, og at præsentere Islam som alternativ til deres falske kultur, som har kastet dem i afgrunden af ​​fordærvelse og korruption, og som har reduceret dem fra menneskeheden til dyrenes niveau.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…