Mareridtet i Tunesien: Angela og hendes veninde overlevede ved at spille døde, mens morderen stod lige ved siden af

Skærmprint Youtube

Angela Evans, og hendes veninde fra King’s Lynn in Norfolk i England undslap ved et mirakel, at blive dræbt af terroristen Seifeddine Rezgui(Abu Yahya Qayrawani), som dræbte 38 mennesker og sårede 36 på stranden ved Sousse i Tunesien.

 

De smed sig ned i sandet og lod som om de var blevet skudt, og terroristen opdagede det ikke selvom han på et tidspunkt stod lige ved siden af dem.

 

Da det skrækkelige angreb fortsatte oppe på hotellet løb de to ældre kvinder over til et andet hotel, hvor hotelpersonalet gemte dem i et kontor.

 

Angela Evans fortæller her, om de skrækkelige minutter hvor de ikke vidste om de ville blive de næste.

 

Da vi havde fundet os til rette på stranden lagde vi os ned og så hørte vi denne lyd, jeg vidste ikke hvad det var, måske fyrværkeri.

 

Jeg tror vi rejste os op begge to og så var denne mand der, helt i sort, og flere rækker væk, han stod bare der med sit enorme skydevåben og bevægede sig lidt for at skyde alle mennesker …slå dem alle sammen ihje.

 

Man kan ikke løbe for så er man et nemt mål, han skød alle der forsøgte at løbe væk og dem der lå i solstolene, han slog dem bare ihjel.

 

Så på samme tid faldt vi ned og lod som om vi var døde, med ansigtet ned i sandet.

 

Skyderiet fortsatte, og han blev ved og ved og vi følte at det kom nærmere og nærmere.

 

Pludselig var hans fødder ved siden af mig. Så ved man ikke om man er den næste, jeg bad bare til Gud.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Så var der en ny lyd, en tung klikkende larm. Men selvfølgelig, ned i sandet faldt det tomme magasin og sandet hvirvlede op.

 

Jeg var nød til stadig at spille død og så klik igen og han lagde flere kugler i våbnet og så var der igen larm, jeg ved ikke hvilken slags. Så kunne jeg mærke at han bevægede sig og skyderiet startede igen.

 

Jeg spillede stadig død indtil jeg hørte, at larmen bevægede sig lidt væk og på en måde vidste man, at han bevægede sig væk, jeg ved ikke om jeg kiggede, men han bevægede sig op af stranden op mod hotellet.

 

Alle rundt om os var døde, undtaget en kvinde som sagde: hjælp mig hjælp mig.

 

Terroristen kom sejlende ind til stranden med jetski, gemte sin AK47 i en parasol og gik rundt på stranden for at udse sig sine ofre, som især var briter.

 

Da han havde skudt og dræbt 38 og såret et ukendt antal gik han roligt væk langs stranden med sin maskinpistol. Det er det man ser på billedet. Han blev senere skudt og dræbt. Efter videoen med Angela er der en video om terroristen med optagelser fra hans lejlighed:

 

Læs også
BBC: Kilde siger, at den efterlyste tyrker fra Utrecht har været terrorist for Islamisk Stat

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…