En mand afslørede roma-tiggere, der udgav sig for døvstumme, og nægtede at give dem penge – så gik de helt amok

Sverige har et hav af tiggere, der kommer til landet, fordi de kan tjene godt der. De fleste er sigøjnere/romaer fra især Rumænien og Bulgarien. I Sverige går de normalt under den politisk korrekte betegnelse ”EU-migranter”.

 

Man kender ikke det nøjagtige antal, men det anslås at ligge konstant omkring 4.500, og de er spredt over det meste af Sverige.

 

Mange af dem er ret aggressive i deres forsøg på at få penge ud af folk.  Det fik en mand fra Halmstad at mærke.

 

Kunne være blevet slemt skadet

Han løb ind i nogle tiggere, der foregav at være døvstumme, som samlede ind til de døvstummes sag. Men han gennemskuede deres blufnummer og nægtede at give dem penge. Så gik de helt amok.

 

De begyndte at kaste sten efter ham. ”Hvis de havde ramt ham i ansigtet, kunne han være blevet slemt skadet,” siger den ansvarlige for politiets forundersøgelse, Rita Andersson, til Fria Tider.

 

Ifølge myndighederne er det kendt, at der samles penge ind til døvstumme, men det er bedrageri, siger politiet, der nu efterforsker episoden som en voldssag.

 

Heldigvis lykkedes det politiet at tilbageholde en udlandsregistreret bil, og to personer er nu sigtet for grov vold. Ifølge politiet er de begge sigøjnere … undskyld: ”EU-migranter”.

Kilde: Fria Tider

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…