Danskerne har taget imod 25-årig Salman fra Syrien – nu er han utilfreds med sin bolig

Nørremarksskolen Google Maps

Salman Omran har opnået flygtningestatus i Danmark, og han er nu blevet tildelt en bolig på den nedlagte Nørremarkskolen, som Esbjerg Kommune netop er ved sætte i stand for 5 millioner kroner.

 

Skolen skal huse 64 enlige flygtninge og ti familier. Alle værelser er blevet udstyret med en startpakke bestående af sovesofa, sofabord, skrivebord, kontorstol, klædeskab, køleskab, støvsuger og strygebræt. (Jydske Vestkysten)

 

Foruden værelset er der adgang til fælleskøkken, og et stort opholdsrum med lædersofaer og fladskærm.

 

Salman Omran er en af de første der er ankommet til skolen, og han er ikke begejstret.

 

Der er ikke nogen varme på, og ikke noget internet

25-årige Salman Omran giver udtryk for at han er meget skuffet, han ville nemlig hellere have været til Silkeborg. Det er der flere grunde til:

 

”Jeg havde håbet, at jeg kunne komme til Silkeborg at bo, for der har jeg en dansk kæreste, som jeg har mødt på internettet. Jeg har også hørt, at forholdene er bedre i Silkeborg. Jeg havde ikke troet, at jeg ville komme til at bo sådan her,” siger han og forklarer hvorfor han er meget skuffet:

 

”Radiatoren virker ikke, vandet i badet er koldt og her er ikke noget internet.”(Jydske Vestkysten)

 

Håndværkerne arbejder stadig på at gøre de mange boliger klar.

 

Sektionsleder i Esbjerg Kommune Jørgen Thøgersen er enig i, at det ikke er luksus, men det er trods alt bedre end andre steder i Europa. I øvrigt er der kun tale om midlertidige boliger, forsikrer Thøgersen.

 

Salman Omran er ikke alene om at være skuffet

Læs også
Det er populært med et smukt vægur i indretningen

Den Korte Avis har tidligere fortalt om utilfredshed blandt mennesker som kommer til Danmark for at søge om asyl. Man kan være utilfreds over, at indkvarteringen er for trang, at området er for kedeligt, at maden er for dårlig, at tøjet er for dyrt eller andet.

 

35-årige Shakil Ahmed fra Bangladesh blev indlogeret i en Luksuscampinghytte i Hirtshals, men han skulle bo sammen med en håndfuld andre mænd, og det var ikke godt for ham. KLIK HER for at læse artiklen.

 

Syriske Muhammed Bassel var heller ikke tilfreds da han havnede på Samsø, det var simpelthen for kedeligt for ham. KLIK HER for at læse artiklen.

 

En anden syrer Nuur Amin som blev placeret på Asylcenter Vesthimmerland mente at han og de andre på centret blev behandlet som dyr, så han arrangerede en sultestrejke. KLIK HER for at læse artiklen.

 

I nabolandet Sverige er der også en del som er utilfredse med forholdene, og flere grupper har været i sultestrejke eller har kort og godt nægtet at forlade bussen, fordi man ikke ville indkvarteres ude på landet. For eksempler KLIK HER og HER.

 

Man kan se et billede af Salman Omran ved at KLIKKE HER.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…