Ægteskabet holdt kun i få timer – af en temmelig usædvanlig grund

Colourbox

22-årige Amy Dawson og 29-årige Gavin Golightly skulle giftes. De havde haft et længevarende forhold, og de havde et barn sammen. Men nu skulle det være helt efter bogen med kirkebryllup. Så skete der noget meget mærkeligt på bryllupsnatten.

 

Da parret kom op på deres værelse, bad Amy Gavin om at hjælpe hende af med brudekjolen. Men det kunne han ikke rigtig finde ud af, og de begyndte at skændes om det.

 

Så gik Gavin helt amok. Han kastede hende ned på gulvet, satte sig oven på hende og slog hende i ansigtet. Hun fik et flækket øjenbryn og et meget forslået ansigt og bryst. Til sidst lykkedes det hende at vriste sig fri og kontakte en hotelportier, der så ringede til politiet.

 

Gavin påstod bagefter, at der var blevet hældt noget i hans drink, men han erkendte i retten, at han havde overfaldet Amy.

 

Hun siger til Daily Mirror, at han forandrede sig, da deres barn blev født. Han havde været god og kærlig, men nu blev han kontrollerende og manipulerende. ”Da han begyndte at slå mig på bryllupsnatten, troede jeg, at jeg skulle dø. Jeg var rædselsslagen.”

 

Gavin blev idømt samfundstjeneste og et polititilhold mod at kontakte Amy.

 

Det sidste var hun tilfreds med, men hun syntes, at han slap for billigt. Hun var helt og aldeles færdig med ham.

 

Sådan røg det ægteskab – få timer efter at det var begyndt.

 

(Kilder: Daily Mirror, BuzzFeed, Daily Mail)

 

http://www.buzzfeed.com/alanwhite/this-woman-was-beaten-on-her-wedding-night-by-her-husband-be

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…