Levakovic-familien har kostet langt over 70 millioner kroner og i påsken steg regningen – det naive danske samfund bliver ved med at betale

Facebook

Selv om gangsterboss Gimi Levakovic i TV 2-portrættet om gangsterfamilien gang på gang bedyrede, at nu skulle det være slut med familiemedlemmernes kriminalitet, fortsætter familiens kriminelle løbebane sideløbende med drænet i de offentlige kasser for fuld udblæsning.

 

 

Således tilbragte minst 10 af Levakovic-familiens medlemmer påsken bag tremmer, viser en omfattende genenmgang af retslister samt doms- og anklageskrifter, som Ekstra Bladet har foretaget.

 

 

Det drejer dermed sig om cirka halvdelen af familiens voksne medlemmer, som ifølge Ekstra Bladet i øjeblikket afsoner straffe eller sidder i varetægtsfængsel for hjemmerøverier, grov vold, indbrud og tricktyverier.

 

 

Kald mig “Gimi Boss 007”

klanboss Gime Levakovic har uafladeligt erklæret, at det nu skulle være slut med familiens kriminelle løbebane. Alligevel anfægter familiemedlemmernes fortsatte kriminalitet ham dog ikke. Tværtimod forlanger han ifølge Ekstra Bladet for tiden at blive kaldt “Gimi Boss 007”.

 

 

“Jeg tager ikke ansvar for dem over 18. Jeg kan sgu da ikke begynde at stå til regnskab for nogle voksne mennesker. Hvis de laver kriminalitet, køber de selv billetten, for at sige det koldt og kontant,” siger Gimi Boss 007 alias Gimi Levakovic til avisen.

 

 

Han oplyser i iøvrigt, at han vil skifte efternavn, så det bliver lettere for ham og hans børn under 18 år at få et job.

 

 

Har kostet Danmark langt over 70 millioner kroner

Læs også
Grænsen er hullet som en si: Brutal Levakovic udvist for bestandig for to måneder siden – nu er han tilbage i Danmark

Nu er det noget af en tilsnigelse, når Gimi Levakovic snakker om at få et arbejde, for han har aldrig i sit liv udført et stykke ærligt arbejde, og sigøjnerklanen Levakovic er da heller ikke blot Danmarks mest kriminelle familie, men også Danmarks dyreste.

 

 

Beregninger, som Ekstra Bladet fik foretaget i 2011, viser, at familien på det tidspunkt og lige siden sin ankomst fra Kroatien i 1972 har kostet det danske samfund mindst 73,9 millioner kroner i sociale ydelser samt fængsels- og institutionsophold.

 

 

Siden beregningerne i 2011 har familien fortsat suget årlige millionbeløb til sig i form af sociale ydelser for slet ikke at tale om udgifter til retssager, fængselsophold og dyre institutionsophold til familiens børn, som gang på gang bliver tvangsfjernet.

 

 

Da Gimi Levakovic den 18. august 2011 blev idømt to års fængsel for bevidst at påkøre sin tidligere samleverske, som han også havde banket i hovedet med en donkraft, bad han således forgæves dommeren om at blive løsladt, da hans tre mindste børn skulle tvangsfjernes samme dag.

 

 

Læs også
Politiet understreger, at to kriminelle er ”pæredanske” – men når de kriminelle er indvandrere, skal der ikke tales om det

“Jeg sprætter dig op!”

Udover efterhånden astronomiske retsudgifter til blandt andet beskikkede advokater betalt af det offentlige, er det først og fremmest de sociale kasser, den dybt kriminelle familie dræner samtidig med, at kriminaliteten giver familiens medlemmer mulighed for at leve et liv i luksus med dyre biler.

 

 

Således har eksempelvis fire af familiens medlemmer i fire år hver måned modtaget mellem 20.000 og 24.000 kroner, fremgår det ifølge TV 2 af en intern revisionsrapport fra Københavns Kommune.

 

 

De høje ydelser fremskaffes ofte ved hjælp af voldelige trusler mod socialrådgivere. Af en intern undersøgelse, som Københavns Kommune har udarbejdet, fremgår det blandt andet, at familiens overhoved, Gimi Levakovic, har truet med “at sprætte en medarbejder op”.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…