Tip til nem æbledessert

Colourbox

Beregn min 2 æbler pr. person. Skræl dem eventuelt.

 

Fjern kernehuset og skær æblerne i både.

 

Hæld bådene i en skål og drys med kanel og  lidt sukker – hvis æblerne er sure skal der mere til, brug evt. honning.

 

Bland det godt og varm i mikroovn x-antal minutter. Tiden afhænger af mængden og æblets beskaffenhed og om man foretrækker det blødt eller med bid i.

 

2-3 æbler kan ofte nøjes med et par minutter.

 

Kanel-æblerne smager herligt i sig selv, men kan også med fordel spises med cremefraise/yoghurt og et drys mysli.

 

Hvis man er en stor familie, kan man anskaffe sig en æbleskræller med håndsving. Den kan købes for mellem 100-200 kr. i nethandlen.

 

 

Kanel er et ældgammelt krydderi og lægemiddel. Men husk, at det skal være den ægte kanel:

 

http://www.sund-forskning.dk/artikler/kanel-kan-mere-end-du-tror

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…