”Sharia-Politi” patruljerer nu i flere byer – de vil stoppe musik, alkohol og korte kjoler

YouTube

Det har vakt stor opstandelse i Tyskland, at en gruppe rabiate islamister patruljerede i byen Wuppertals gader.

 

De kaldte sig ”Sharia-Politi”, og de bar oven i købet orange veste, hvor det stod på ryggen af dem.

 

 YouTube

Gruppen antastede forbipasserende på gaden og påtalte eventuel adfærd, som de anså for uislamisk. De gik også ind i butikker, på værtshuse og dansesteder og advarede indehaverne mod at servere alkohol og spille musik.

 

De blev imidlertid sigtet for ulovlig brug af uniformer. Men det har på ingen måde slået dem ud. De har bare smidt de orange veste og taget navneforandring og fortsætter så i øvrigt deres aktiviteter i andre tyske byer.

 

I torsdags opsøgte de således fredelige mennesker på gaden i Düsseldorf for at formane dem til at overholde sharia-kravene.

 

Politisk opgør

I Tyskland bruger man begrebet ”salafister” om disse ekstremister. Parlamentet i landets største delstat Nordrhein-Westfalen har netop haft et større opgør om salafisternes hærgen.

 

1.800 af de 6.600 registrerede salafister i Tyskland hører hjemme i Nordrhein-Westfalen. 130 af delstatens salafister er rejst til Syrien som hellige krigere (det er flere end anslået fra Danmark).

 

Den borgerlige opposition i parlamentet anklager delstatens røde regering for at have gjort Nordrhein-Westfalen til en ”beskyttet zone” for salafister. Et sted, hvor de kan leve i fred og tryghed.

 

Den socialdemokratiske indenrigsminister i delstaten, Ralf Jäger, afviser anklagerne. Han siger, at salafisterne er et nationalt problem og ikke et specifikt problem for Nordrhein-Westfalen. Han understreger samtidig, at dette problem må tages særdeles alvorligt:

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

”Salafismen er den hurtigst voksende ekstremistiske trussel på nationalt plan,” siger han.

 

Ekstremisterne fortsætter uanfægtet

Jäger erklærer sig uenig med dem, der mener, at man skal tie salafisterne ihjel i stedet for at give dem opmærksomhed. Det er ikke bare drengestreger, understreger han.

 

”Sharia-patruljerne” er ikke bare et reklame-stunt for salafisterne, men ”en provokation mod retsstaten,” konkluderer han.

 

Men uanset, hvad den socialdemokratiske indenrigsminister i Nordrhein-Westfalen bruger af store ord, fortsætter de islamistiske fanatikere uanfægtet deres aktiviteter. Og der er god grund til at frygte, at de bliver flere.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…