Muslimsk ungdomsorganisation imod hjælp til forfulgte homoseksuelle

Skærmprint Facebook

På onsdag den 5. november er det “Operations Dagsværk”. Men i Aarhus er der nogle unge der ikke vil være med, ja faktisk advarer disse unge andre unge om at deltage i den traditionsrige velgørenhedsdag, hvor der i år samles ind til fordel for homoseksuelle unge i Kenya.

 

I Kenya er homoseksualitet ulovligt.

 

Ifølge kenyansk straffelov § 162, der er fra 1930 men blev revideret i 2006, er strafferammen op til 14 års fængsel i visse tilfælde op til 21 år. Loven angår primært homoseksuelle forhold mellem mænd, men kan også bruges til kvinder, der er i forhold mod naturens orden, som det hedder.

 

Man må sige, det er hårde betingelser for en ung homoseksuel i Kenya, derfor har Operation Dagsværk også besluttet at årets indsamling skal gå til at støtte unge homoseksuelles kamp for bedre vilkår og lige rettigheder i Kenya.

 

Operation Dagsværk (OD) er den danske udgave af den nordisk udbredte bistandsorganisation, som elever og studerende står bag. Det er hovedsageligt uddannelsesprojekter der støttes over det meste af verden. OD er oprindeligt en svensk ide og har eksisteret i Danmark siden 1985. (od.dk)

 

Ikke alle unge ønsker at støtte unge homoseksuelles kamp i Kenya

I Aarhus er Grimhøjvej-moskeen radikaliserede ungdomsforening MUC gået på nettet for at advare om at deltage i dagsværket, fordi det er imod Allahs lov. Ungdomsforeningen skriver på deres Facebook om dagsværket:

 

”Homoseksualitet er et af de emner som Islam ikke har en tvetydig holdning til. Det er ikke et emne hvor der er delte holdninger, men derimod er der et klokkeklart forbud mod denne unaturlige tilbøjelighed som er en synd i Guds øjne.

 

Der er derfor som Muslim ikke tilladt at støtte projekter hvori denne livsstil bliver støttet med hverken penge, tale eller handling.

 

At støtte homoseksualitet er endvidere imod det Islamiske princip om at påbyde det gode og forbyde det onde.” (Facebook)

 

Et mærkeligt ungdomsoprør

Læs også
Imam skabte bestyrtelse, da han forklarede skoleelever, at ”grise er homoseksuelle”

Man må sige at unge muslimer i Grimhøjvej-moskeen skiller sig mere og mere ud fra andre unge i Danmark.

 

Man har naturligvis fuldstændig ret i, at Allah ikke tolererer homoseksualitet, og at han bedyrer dødsstraf derfor, men derfor kunne man måske alligevel forvente at unge mennesker, der oftest er født og opvokset i Danmark, ville være tilbøjelige til at være lidt mere menneskelige i deres holdninger.

 

Imidlertid er det slet ikke det, man ser blandt unge i Grimhøjvej-moskeen, tværtimod bliver de mere og mere radikaliserede, firkantede og sortsynede.

 

At være ung er ofte ensbetydende med at være lidt outrær og mere eller mindre modsat forældregenerationens etablerede holdninger. Sådan er det ikke med de unge i Grimhøjvej-moskeen, og formodentligt er de langt fra enestående.

 

Islamisternes unge er ofte helt fremme i skoene for at behage de ældres værdier, der i sig selv ligger meget langt fra danske værdier, også de mest kulturradikale af slagsen.

 

Man må sige det er svært at få øje på et argument for, at Danmark ikke skal begrænse indvandringen af mennesker, hvis kultur ligger så langt fra danskernes værdier og livssyn.

 

Læs også
Den unge mand bliver smidt ud fra et højhus, fordi han er homoseksuel – det kræver shariaen, siger Islamisk Stat

Byens politikere er forargede

“Vi har grupper, der i alle mulige sammenhænge er på kollisionskurs med de værdier, vi har i Danmark. Dem skal vi modarbejde, helst så meget, at de søger ud over grænserne,” siger Bünyamin Simsek. (JPaarhus)

 

Socialrådmand Thomas Medom (SF) er også særdeles kritisk over for budskaberne fra den muslimske ungdomsorganisation:

 

“Hver gang man giver MUC en mikrofon, bliver vi bekræftet i, at de sætter religion over mennesker og demokrati. På den ene side påberåber man sig de frihedsrettigheder, der er i Danmark og Vesten, og på den anden side bekæmper man samme rettigheder over for grupper af mennesker, der er anderledes end én selv. Det er hykleri og dobbeltmoral.” (JPaarhus)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…