Måske er man på vej til en kommunal fritidsklub, der reelt vil fungere efter islamistiske principper

Som Den Korte Avis har dokumenteret har vi for første gang i Danmark set en islamistisk bevægelse sætte sig på magten i et almennyttigt boligområde. Det er Egedalsvænge i Kokkedal – dér hvor det danske mindretal blev nægtet et juletræ!

 

Islamisterne dominerer blandt andet Egedalsvænges beboerbestyrelse, hvorfra de kan arbejde målrettet på at eliminere danske værdier og traditioner.

 

Det betyder konkret, at alle ekstra-lokaler inddrages til aktiviteter som er i overensstemmelse med sharia. Klubber for både piger og drenge er bandlyst, en lektieklub tolereres heller ikke, hvis kønnene ikke er adskilt.

 

Egedalshallen

Men det er ikke kun fælleslokaler som overtages af parallelsamfundets soldater, det er også kommunale faciliteter.

 

På Nørrebro i København låner Hizb ut-Tahrir ofte kommunale bygninger på Nørrebro, og på samme vis har man i Kokkedal etableret sig i Egedalshallen, sportshallen ved siden af Egedalsvænge. Udover fredagsbøn er der for eksempel her foredrag for kvinder arrangeret af Hizb ut-Tahrir.

 

Nu giver Fredensborg Kommune islamisterne en ny mulighed

Nu kan islamisterne i Egedalsvænge og omegn glæde sig over yderligere muligheder. Kommunalbestyrelsen i Fredensborg har nemlig endeligt vedtaget at etablere et klub-tilbud for de 159 børn og unge, hvis forældre ikke ønsker at gøre brug af den eksisterende populære klub ”Bøgegården”.

 

”Bøgegården” er ikke et sted for islamister. Piger og drenge hygger sig sammen på fritidsbasis, i islamisternes perspektiv siger det alt. En ting er at tolerere de blandede skoleklasser, fordi andet er umuligt, det er anderledes med fritiden, hvor man har et valg. For islamister er det en kæmpe synd at bryde princippet om kønsopdeling. Det står slet ikke til diskussion.

 

Hvorfor ikke koncentrere sig om den eksisterende blandede fritidsklub?

Kommunalbestyrelsens beslutning om at satse på Egedalshallen frem for på en styrkelse af den eksisterende klub, ”Bøgegården” blev truffet med et snævert flertal.  ”Borgernes Stemme” vil dog fortsat arbejde på at flytte klubben:

 

”’Bøgegården’ har den fornødne kapacitet til at optage alle elever fra Kokkedal skoledistrikt. Ud fra både et økonomisk og pædagogisk synspunkt anser vi derfor denne løsning som langt den bedste i den nuværende situation, hvor midlerne er knappe, og hvor integrationsprocessen har behov for at blive styrket. ”

Læs også
Pludselig sagde imamen sandheden

 

Islamisterne vil have deres eget

Det giver god mening, at børn og unge med dansk og udenlandsk baggrund kan danne fællesskaber omkring sjove og sunde fritidsinteresser. Men desværre er mange af Kokkedals muslimske indvandrere åbenbart af en helt anden mening. For øjeblikket foretrækker man ”Egedalsvænges Lektieklub”, et foretagende styret af islamister med tætte relationer til Hizb ut-Tahrir.

 

Nu vil de samme kræfter formentlig prøve at præge den nye fritidsklub i Egedalshallen. Spørgsmålet er så, hvor langt kommunen vil komme deres krav og ønsker i møde. Kan man forestille sig en dansk fritidsklub, der reelt vil fungere efter islamistiske principper, herunder kønsopdeling, for kommunale penge?

 

Udviklingen bliver meget interessant at følge.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…