Britiske myndigheder har tabt – imamer bryder loven og vier små piger

Har sharia og det nedværdigende og umenneskelige kvindesyn, der følger med islam og indvandringen fra muslimske lande vundet over den britisk-sekulære ligestilling mellem kønnene?

 

Der er i hvert fald mere og mere, der tyder på, at de britiske myndigheder har mistet kontrollen med den udnyttelse af muslimske kvinder og piger, der i disse år finder sted i Englands utallige indvandrer- og ghettomiljøer.

 

Inden for de seneste måneder, er der dukket flere foruroligende historier op i de engelske medier om import af unge piger til tvangsægteskaber, indespærring, vold, voldtægt og den udbredte praksis blandt imamerne i de engelske moskeer med at vie piger helt ned til 14 år med granvoksne mænd, også betegnet som nikah.

 

Rystende afsløring af imamer

Lad os begynde med det sidste: I oktober sidste år afdækkede britiske undercover-journalister, at et stort antal imamer gladelig ville bryde engelsk lov og vie mindreårige piger.

 

I 18 ud af 56 adspurgte engelske moskeer kunne en mand således blive muslimsk viet til sin barnebrud – herunder også af en imam, som tidligere har været ansat som rådgiver for det engelske politi. (    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2447720/Clerics-18-mosques-caught-agreeing-marry-girls-14-Four-imams-investigated-undercover-operation.html )

 

Meget tyder på, at hundredevis af mindreårige piger hvert år bliver tvangsgiftet med voksne mænd i de engelske moskeer, men ingen kender det nøjagtige tal. Og imamerne er da også fuldstændig ligeglade, både med pigerne og med britisk lovgivning, som flere kun har hån til overs for.

 

En imam siger således, at selvom pigen ikke vil giftes, vil hun alligevel gå med til det, hvis man arrangerer det, for det vil være bedst for hende selv i det lange løb. Endvidere udtaler han, at der ikke er noget, der står i vejen for sharia, og at selvom ”englændernes lov” siger, at man kun kan blive gift med én kvinde, så kan muslimer blive gift med 4:  ( http://youtu.be/vYgkryAnbMc )

 

En anden imam forsikrede om, at det slet ikke var nødvendigt, at den mindreårige pige havde mødt sin tilkommende, ægteskabet var såmænd gyldigt nok alligevel.

 

Karma Nirvana, en engelsk velgørenhedsorganisation, der hjælper ofre for tvangsægteskab, siger, at den hjælper tvangsgiftede piger helt ned til 8 år.

 

Engelsk lov

Læs også
Debatten om Morten Østergaard og Pernille Skippers valgalliance med islamister afslører rystende uvidenhed om islam

I England kan man lovligt indgå ægteskab som 16-årig, men man tøver med at kriminaliserer tvangsægteskaber, selvom regeringen i 2012 besluttede at sætte ind med lovgivning imod det, og premierminister Cameron kaldte tvangsægteskaber for ”vore dages slaveri”  (http://www.gatestoneinstitute.org/4017/uk-muslim-underage-marriage)

 

Og der har været en del historier fremme i de engelske medier om tvangsægteskaber, der tangerer slavelignende forhold.

 

Gift med mænd de ikke kender

Senest har det britiske Mail Online bragt en artikel om misbrug og overgreb som et stort antal – især pakistanske – kvinder lever med, efter at være blevet tvangsgift i Pakistan og efterfølgende familiesammenført med deres ægtemænd i England.

 

Mænd, som de for en stor dels vedkommende aldrig før har mødt, men som de ikke sjældent ofte er nært beslægtede med, fordi familien dermed kan sikre, at dens værdier og besiddelser ikke skal afleveres som medgift til en fremmed familiehttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2534906/Beaten-abused-raped-brides-lured-wretched-lives-Britain.html.

 

Mange af unge piger og kvinder lever fuldstændig isoleret i deres hjem uden at komme uden for en dør, og uden at lære engelsk. De er prisgivet manden og hans familie, der ikke sjældent er voldelige over for hende og behandler hende ydmygende.

 

Totalt isoleret

Læs også
Unge soldaters glæde ved at møde Tommy Robinson kriminaliseres – nu er deres mobiltelefoner konfiskeret og en undersøgelse er sat i gang

En ung pakistansk kvinde fortæller, at hun i lang tid efter at være kommet til England, blev fuldstændig ignoreret af sin mand, og først efter flere måneder fandt ud af, at det var fordi han var dybt skizofren.

 

Ægteskabet med hende skulle dække over den skam sønnens sygdom nedbragte over familien, og for yderligere at få familien til at virke ”normal” voldtog hendes svigerfar hende i årevis, til hun flygtede til et krisecenter med sine to børn.

 

Gift som 14-årig

En anden pakistansk kvinde som blev bragt til England efter at være blevet tvangsgift som 14-årig med sin fætter, levede isoleret i 14 år med en voldelig mand, før hun slap væk.

 

Hun lærte aldrig at tale engelsk, fordi hendes mand ikke tillod hende at forlade hjemmet, og han gennembankede hende efter, at hun fødte sit 5. barn i en ambulance. Hun skulle straffes, fordi hun havde tilladt en anden mand (ambulanceføreren) at se hendes kønsdele.

 

De britiske myndigheder nøler

Selvom antallet af tvangsægteskaber og barnebrude i de hurtigt voksende muslimske ghettoer er ukendt, så er der generel enighed om, at det er udbredt. Det kan på den baggrund virke besynderligt, at den engelske regering alligevel har nølet med at kriminalisere tvangsægteskaber og slå hårdt ned på alle imamer og moskeer, der vier barnebrude og fastholder tvangsægteskaber.

 

Læs også
Skoleinspektør ville forbyde piger under 8 år at bære hijab – men det muslimske parallelsamfund fik hende ned med nakken

En del af forklaringen er, at man frygter, at en kriminalisering af tvangsægteskaber vil kunne afholde kvinderne fra at stå frem af frygt for, at deres pårørende så vil blive fængslet. Det er i hvert fald hvad et notat fra det engelske indenrigsministerium påpeger (SN/HA/1003 by Pat Strickland).

 

Det er dog mere sandsynligt, at den virkelige årsag snarere skal findes i den udtalte berøringsangst, der præger de engelske politikere, når det gælder multikulturelle spørgsmål i almindelighed og islam i særdeleshed. Det har f.eks. været anført i debatten, at et forbud mod tvangsægteskaber var en krænkelse af retten til at praktisere sin tro og fastholde sin kultur.

 

Et argument, som i vidt omfang accepteres af engelske politikere, der således sætter multikultur (eller islam?) før undertrykkelse af og vold mod kvinder. Under alle omstændigheder ligner den passive engelske reaktion et engelsk-sekulært knæfald for islamiske værdier.

 

Se video med imamer her:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…