Danmarks mest charmerende boliger

Foto: Mette Hesser

Er du ikke til klassisk villakvarter med typehuse og ligusterhæk? Hvis du hører til dem, der vil have noget helt specielt, er der en række boliger, der netop nu er udbudt til salg, og som på alle måder skiller sig ud.

 

”Mange huskøbere drømmer måske om et hus, der er lidt ud over det sædvanlige, og de skal vide, at det findes derude. Der er virkelig originale boliger, som alle rummer en historie. Det er fantastiske og unikke hjem, der må charme sig ind hos enhver med trang til det særegne,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

 

Bo i et fyrtårn: Solvej 20, 7120 Vejle Øst

http://www.boligsiden.dk/salg/750743031/

Denne smukke villa ligger i Vejle og er bygget omkring et fyrtårn. Fyrtårnets smukke tårn og runding er bibeholdt og giver dig en fabelagtig udsigt over Vejle Fjord. Resten af den 180 kvadratmeter store bolig er bygget i forbindelse med fyrtårnet og er smukt moderniseret. Man mærker tydeligt, at bygherren, der var pensioneret officer fra handelsflåden, har sat sit præg på flere stuer, der matcher broen på et skib. Udbudspris: 5.495.000 kr.

 

 

Bo i en mølle: Bag Møllen 3, Kildebrønde, 2670 Greve http://www.boligsiden.dk/salg/572660792

Kildebrøndes vartegn, møllen, er nu til salg. Den er indrettet, så du stadig har fornemmelsen af at være i en mølle med trævægge og fritlagte bjælker. På grund af møllens form er værelserne spændende og vinklede og sætter gang i fantasien og den kreative indretning. Udbudspris: 2.995.000 kr.

 

 

 

 

Bo i en borg: Vesterlundvej 245, 8600 Silkeborg

http://www.boligsiden.dk/salg/902027179

Her er en fyrstelig fritidsbolig for dig med lidt ekstra på kistebunden. Borgen i Virklund ligger direkte ud til Thorsø og rummer alt, hvad den romantiske borgelsker kan ønske sig: Tårne, takkede mure, massive borgdøre i træ, pejseafdeling, tårnkamre og vinkælder med kobberklædte lofter, opmurede vinreoler og moderne fakler. Og så får du den smukkeste udsigt over søen fra balkonen på første sal. Udbudspris: 5.900.000 kr.

Læs også
Tora ville meget gerne beholde sin lejlighed, men det hjalp hende ikke – for kommunen var indvandrerne vigtigere

 

 

Bo i en færge: Langebrogade Kaj 570, 1411, København K

http://www.boligsiden.dk/salg/584092095/

Er det ikke maritimt nok for dig at bo i et fyrtårn, kan du gå linen ud og vælge en husfærge i stedet. Dette eksemplar er bygget i 1959 og emmer af sørøverhistorier fra sin tid som spritfærge i det nordtyske. Færgen er gennemrestaureret og indrettet til bolig med 150 kvadratmeter fordelt på 4 plan. Færgen er fuldt funktionsdygtig og er klar til at sejle dig ud på nye eventyr. Udbudspris: 4.200.000 kr.

 

/boligsiden.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…