To grupper i voldsomt slagsmål på færgen fra Aarhus – var det mellemøstlig voldskultur?

Colourbox
Getting your Trinity Audio player ready...

Onsdag eftermiddag kom en større gruppe mennesker i slagsmål om bord på færgen fra Aarhus til Sjællands Odde. Det var så voldsomt, at personalet måtte bede om assistance fra politiet.

 

Politiet fik ved færgens ankomst kontakt til to grupper på hver 4-5 personer, som færgepersonalet havde fået adskilt uden sejladsen.

 

Ifølge Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, er der tale om to familier, der i forvejen har haft en eller anden form for strid, og som tilfældigt mødte hinanden ombord. TV2 Østjylland

 

Interne uoverensstemmelser mellem personer i de to grupper havde medført, at nogen var blevet udsat for vold, så politiet fik dem vejledt om at tage på skadestuen på Sjælland for at blive undersøgt og dokumenteret eventuelle skader.

 

Politiet valgte at blive på færgen og sørge for bevogtning af de mistænkte personer fra Aarhus-området under sejladsen retur til Aarhus, så Østjyllands Politi kunne forestå sagsbehandlingen i anledning af striden ombord på færgen i Aarhus.

 

Vi får ikke noget at vide om, hvem de voldelige personer er.

 

Det fremgår ikke om de stridende parter er danskere eller om de har anden etnisk herkomst end dansk.

 

Men man hæfter sig ved, at personerne skal vejledes i brug af skadestue.

 

Og man kommer til at tænke på en mellemøstlig voldskultur, hvor man nemt bliver krænket og hvor, konflikter løses med vold.

 

Og den mellemøstlige kultur bliver som bekendt mere og mere udbredt i Danmark.

 

Det vil være nyttigt for borgerne at vide, hvad der er årsagen til sådan en vold, som vi ikke er vandt til i Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…