Muslimske terrorister dræbte 10 på Charlie Hebdo – nu kritiserer chefredaktøren den danske regering for at tjene Taliban med Koranloven

Getting your Trinity Audio player ready...

Berømt chefredaktør: Med koranlov har den danske regering gjort sig til tjener for det iranske regime og Taliban-styret.

 

Da en flok muslimske taberlande med Iran i spidsen og akkompagneret af al-Qaeda sagde bøh på grund af nogle koranafbrændinger, reagerede den danske regering med udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) i spidsen som flok forskræmte høns.

 

Den danske udenrigsminister ringede promte til taberlandenes organisation og lovede bod og bedring.

 

Kort tid efter dukkede han op i offentligheden med nogle forvirrede og usammenhængende udtalelser om forbud mod afbrænding af koraner foran ambassader.

 

Det er så i stærkt udvidet form blevet til koranloven, der er så løst formuleret, at det stort set kan blive strafbart at gøre grin med eller forhåne alt, hvad der har med religion at gøre.

 

Og det har fået en internationalt berømt chefredaktør til tasterne.

 

Den danske regering udviser stor fejhed

Manden er Gérard Biard, chefredaktør siden 2004 for den franske ugeavis Charlie Hebdo, der har specialiseret sig i satire med ord og tegninger om religion og især med fokus på islam.

 

Og fra den kant er der bestemt ikke ros til regeringen.

 

”I virkeligheden er denne særlov beregnet til at undgå det grundlæggende spørgsmål bag bogafbrændingerne: Hvorfor føler folk behov for offentligt at brænde religiøse tekster som koranen?” spørger Gérard Biard i et indlæg i Altinget.dk og fortsætter:

 

”Den danske regering udviser stor fejhed ved at foregive, at den ikke forstår betydningen af disse handlinger.”

 

Masser af gode grunde til at brænde koraner

Der kan være dårlige grunde, men også masser af gode grund til at brænde koraner, påpeger Gérard Biard

 

Han nævner i den forbindelse protester mod totalitære regimer i lande som Iran og Afghanistan, ”hvor denne religiøse bog bruges til at terrorisere hele befolkninger og til slå al modstand ned.”

 

For slet ikke at tale om, at ”iranske kvinder, der nægter at bære slør, er skyldige i blasfemi. Afghanske kvinder forfølges af Taliban, blot fordi de ønsker at gå i skole.”

 

Den danske regering bliver medskyldig

Med sit lovforslag om forbud mod koranafbrændinger med videre påtager den danske regering sig et medansvar, påpeger Charlie Hebdos chefredaktør:

 

”Ved at vedtage denne lov bliver den danske regering medskyldig i disse tyranniske, morderiske regimer, hvis magt udelukkende hviler på total underkastelse under koranen,” fastslår Gérard Biard og fortsætter:

 

”Med vedtagelsen af denne lov bliver den danske regering både allieret og tjener for det iranske regime og Taliban-styret.

 

I et demokrati er folket den eneste legitime magt.

 

I et demokrati kan alle former for magt udfordres, hånes og latterliggøres gennem den offentlige debat.

 

Med denne lov accepterer den danske regering at dele sin legitimitet med Gud og hans selvudråbte repræsentanter.

 

Med denne lov sættes der spørgsmålstegn ved selve hjørnestenen i vores moderne demokratier.”

 

Og med disse ord slutter Charlie Hebdo’s cehfredaktør, Gérard Biard, sin sønderlemmende kritik af den danske regerings fejhed.

 

Udgiver avis med livet som indsats

Charlie Hebdo’s chefredaktør kan om nogen tillade sig at kritisere regeringer og bladhuse med videre, der ikke står fast på ytringsfrihedens ret til individuelle holdninger, men i lighed med den danske regering lader sig kujonere til både tavshed og underdanighed.

 

Det er med livet som indsats, at Gérard Biard og hans stab af journalister, tegnere og andre ansatte hver dag møder på arbejde for at producerer og udgiver Charlie Hebdo.

 

Den lektie, de lærte den 7. januar 2015, har ikke kunnet kue dem til tavshed.

 

Det var den dag, redaktionen blev angrebet af to maskerede mænd, der bevæbnet med kalashnikov-geværer trængte ind på redaktionen og dræbte 13 og sårede 11 personer, medens de skød vildt omkring sig og råbte ”Allahu Akbar (Allah er størst).

 

De to terrorister bag drabene, brødrene Said og Cherif Kouachi, var begge født i Frankrig, men med algerisk baggrund.

 

De blev senere dræbt under en gidseltagning i et trykkeri, efter at politiet havde jagtet dem i over to døgn.

 

Terrorgruppen al-Qaeda påtog sig dengang ansvaret for Charlie Hebdo-massakren, der gav genlyd over hele verden og med et hav af statsledere, blandt dem daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), der alle stod i kø for at fordømme angrebet.

 

Men Charlie Hebdo udkommer stadig takket være en lille flok overlevende journalister og bladtegnere med flere, der nægter at lade sig kujonere og er parate til at betale prisen.

 

I modsætning til den danske regering, der blot bøjer nakken for trusler og nu praktiserer appeasement, tilpasningspolitik, i forhold til muslimske terrorregimer og lader dem svinge taktstokken.

 

Præcist som den danske regering gjorde det med nazisterne både før og under den tyske besættelse af Danmark.

 

Du kan læse hele Gérard Biards artikel i Altinget.dk her:

https://www.altinget.dk/artikel/charlie-hebdos-chefredaktoer-med-koranforbud-bliver-danmark-allieret-med-taliban-og-irans-praestestyre

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…