Konservatismen i opportunismens vold

Foto: Ole Sørensen
Efter at have set Søren Pape Poulsen pinlige iscenesatte bodsgang med de samme indlagte forberedte anekdoter på både DR’s ”21 SØNDAG” og ”Aftenshowet” tirsdag, savner alle medlemmer af Det Konservative Folkeparti stadig svar på hvordan Søren Pape Poulsen vil omsætte partiets grundholdninger til politiske budskaber og konkrete policy-forslag, der er relevante i 2023.

 

Det er ubegribeligt, at Søren Pape Poulsen kan tro, at Barbara Bertelsen-strategien med at lægge sig ned og rulle rundt og følsomme beretninger om hans egne følelser kan erstatte konkrete bud på løsningen af de udfordringer, Danmark står overfor.

 

 

Fra andre kilder end Søren Pape Poulsen forlyder det imidlertid, at Det Konservative Folkepartis svar på de udfordringer, landet står overfor, er et sats på familiepolitik. Partiet er øjensynligt indstillet på frem mod næste valg at præsentere Det Konservative Folkeparti som intet mindre end danskernes familieparti!

 

Den proaktive familiepolitik vil blive præsenteret i sin helhed på partiets Landsråd 23.-24. september, men allerede nu har de Konservative meddelt, at de i finanslovsforhandlingerne vil afsætte 30 millioner kroner til, at flere kommuner skal forebygge skilsmisser. Pengene skal gå til, at flere kommuner skal kunne tilbyde hjælp og rådgivning til familier, hvor parforholdet er i krise.

 

Foruden rådgivningspuljen på 30 millioner kroner foreslår de Konservative også, at alle kommuner skal give tilskud til forældre, der ønsker at hjemmepasse deres barn i minimum 12 uger.

 

Landsråd

På det kommende Landsråd i Det Konservative Folkeparti skal Søren Pape Poulsen overbevise de skeptiske medlemmer om, at han er i stand til at genrejse partiet inden valget til Europa-Parlamentet i 2025 og inden kommunal- og regionsrådsvalget i november 2025 og et Folketingsvalg senest i 2026.

 

Siden partiets gedigne vælgerlussing ved Folketingsvalget har Søren Pape Poulsen kæmpet med utilfredshed i baglandet, at flere profiler har forladt partiet, ligesom der har været ballade omkring partiets enlige EU-parlamentariker, Pernille Weiss.

 

Sidste år blev landsrådet holdt på baggrund af afsløringen af, at det ikke var rigtigt, at hans daværende partner, Josue Medina Vasquez, var nevø til den tidligere præsident i Den Dominikanske Republik, som Pape havde påstået. Og han var heller ikke jøde, som partiformanden havde ladet offentligheden forstå. Efter afsløringerne meddelte Pape, at parret gik fra hinanden.

 

I de seneste meningsmålinger har Det Konservative Folkeparti tilslutning fra under 5 pct. af vælgerne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…