Hvis det står til Sikandar Siddiques politik, så vil islamiseringen af Danmark skride planmæssigt frem

Sikandar Siddique (arkivfoto fra Folketinget)

Senest engang til næste år skal vi til valg, og denne gang bliver smørebrødssedlen længere end nogen sinde før, hvis ikke nogle af småpartierne kaster håndklædet i ringen forinden.

 

Et af de nye opstillingsberettigede partier er Folketingets enfant terrible, løsgængeren Sikandar Siddiques nye parti Frie Grønne.

 

Siddiques travle hverdage

Sikandar Siddique er så bange for at gå i glemmebogen, at han er ”på” uafbrudt og overalt – i Folketinget, i samråd (her om hadforbrydelser), i Deadline, i Debatten, på P1, på FaceBook, på Twitter, og hvad de mange digitale tjenester ellers hedder. At følge ham rundt – snart her, snart dér – er som at skulle holde øje med en hel børnehaveklasse på én gang.

 

Siddiques omfattende politiske program

Islamisering af Danmark ser ud til at være Siddiques mærke- og hjertesag, som han arbejder hårdt på at få realiseret.

 

Masser af udlændinge til Danmark

Det skal være nemmere for udlændinge at komme til Danmark, og alle udlændinge skal automatisk have dansk statsborgerskab efter 7 år (men han vil dog acceptere 10 år, hvis ikke det kan være andet).

 

De hvide må tyndes ud

Det vil også kunne afhjælpe den græsselige “hvidhed”, som kendetegner urbefolkningerne i de nordiske lande. Det sker dog alligevel automatisk, efterhånden som vi bliver tyndet ud.

 

Ingen forslag uden godkendelse

Endvidere skal alle forslag i Folketinget, forinden fremlæggelse, godkendes. Det skulle være for at sikre, at begrebet ”mangfoldighed” æres, skriver sognepræst og debattør Sørine Gotfredsen i Kristeligt Dagblad. Hun efterspørger tillige, hvordan denne overinstans for godkendelse af rette holdninger skal virke. Det foreligger der ikke noget svar på.

 

Mangfoldighed og hijab

Men et sikkert rigtigt gæt er, at vi skal tvinges til at elske det islamiske symbol for muslimers magt: hijab’en. Så der skal i hvert fald ikke tillades forslag om forbud mod hijab, der jo er et et pæredansk klædningsstykke, hvis man spørger dhimmierne. Disse politisk korrekte danskere har tilsyneladende alle haft formødre, der har gået med hovedet hyllet ind.

 

Så nu skal der turbo på. Alle steder, uanset om det allerede er forbudt, skal kvinderne bære hijab. Siddique er ikke rigtigt bekendt med begrebet ”uniform”, og så kan det vel være ligegyldigt, hvordan man klæder sig ud. Venstrefløjen er helt enig i dette.

 

Læs om Siddiques plædering for hijab og hans infantile plagerier i DKA.

 

Her har han twittet om hijab og advaret os. Bliver det ikke en helt almindelig dansk beklædningsgenstand, tilslutter kvinderne sig Islamisk Stat.

 

EU vil gerne – ligesom Siddique – bringe glæde til alle hijabierne. Og som Asger Aamund udtrykker  det: ”Glæden er allerede bragt til en række iranske kvinder, der i protest viste sig offentligt uden slør og, som nu sidder i politiets torturkældre for at lære, hvordan muslimske kvinder bør opføre sig.”

 

Blasfemi

Den afskaffede blasfemiparagraf må tilbage til straffeloven. Det mener i hvert fald Siddique. Pyt med ytringsfriheden, hvis bare munden kan blive lukket på de obsternasige danskere.

 

I Siddiques oprindelsesland, Pakistan, har man en sådan blasfemiparagraf, og den fungerer aldeles fortræffeligt. Kan man bare mistænkes for at være blasfemisk, så kappes hovedet af. Absolut en hurtigt og effektiv måde at slippe af med de mennesker, der ikke holder munden lukket.

 

Hvem husker ikke den kristne kvinde Asia Bibi?

 

Danskerne – det forfærdelige folkeslag

Danskernes racisme, diskrimination og hadforbrydelser (især mod muslimer og LBGT+) skal stoppes med alle til rådighed stående midler. Det er ulideligt for muslimer, når der er danskere, der råber (især efter hans forældre), at de skal rejse hjem.

 

Det kan vi godt sætte os ind i, for vi har det nemlig på nøjagtigt samme måde, når der bliver råbt danskersvin og luder efter os! Bare for kun lige at informere om den verbale vold.

 

Må jeg foreslå ét minuts stilhed i Folketinget, hver gang en dansker råber efter  en muslim.

 

Det omvendte har intet med racisme at gøre. Hør her, hvordan Siddique snor sig i et forsøg på at forklare, hvorfor minoriteter ikke kan være racistiske – kun hadefulde.

 

24-års reglen må afskaffes

Måske har Siddique også hentet ideen til dette i Pakistan, hvor en pige ikke behøver være ret gammel, før hun er giftemoden. Og hvis hun allerede kan komme ind i Danmark som 18-årig (eller hvad fødselsattesten nu viser), vil antallet af muslimer alt andet lige eskalere hurtigere.

 

  1. behandling af B 53: Forslag til folketingsbeslutning om ophævelse af 24-årsreglen. Af Sikandar Siddique (FG) m.fl.

 

Nu er det ikke sådan, at Siddique kun arbejder for at opnå noget; han arbejder også imod.

 

Arnes pension betales af indvandrere

Nej, her skal ikke grines. Siddique mener helt alvorligt, at den såkaldte Arnes pension betales af indvandrere. Det sker på grund af regeringens ønske om, at alle udlændinge skal i 37-timers aktivering for deres offentlige ydelse. Det er det rene slaveri.

 

Men så kan han da i det mindste glæde sig over, at de danske skatteydere har betalt hans 2-årige uddannelse på RUC, hans løn i Københavns Borgerrepræsentation og nu Folketinget. Så har han ogå ind imellem været ansat (vel af kommunen?) som gade-et-eller-andet. Så indtil nu mangler vi stadig at se, at han er i stand til at bidrage til fælleskassen, frem for at trække penge ud af den.

 

Det sidste nye anslag mod muslimerne

Morten Messerschmidt blev valgt som ny leder af Dansk Folkeparti og udtalte til Siddiques fortørnelse de nærmest trumpske ord: Danskerne først. Siddique kom med et voldsomt udfald mod Messerschmidt, for han var så bekymret på alle minoriteters vegne.

 

Jeg tror godt, han kan pakke sin bekymring – om ikke sit offerkort – væk. Måske har minoriteterne både hørt og forstået fortsættelsen: Danmark som en suveræn stat, der bestemmer selv, derfor skal vi ud af EU, Europarådet og konventionerne.

 

Gakkede forslag fra værdikrigeren

Overskriften på Jonas Blüdnikovs debatindlæg om Siddique i Kristeligt Dagblad lyder: ”Og bag dundertalerne skjuler sig en farlig tankegang”.

 

”Der er dog ikke meget ”Jeg kom, jeg så, jeg sejrede”-attitude over vores nye bekendtskab, men derimod en overvældende tendens til offergørelse i en selverklæret rolle som frontfigur for hele Minoritetsdanmark.”

 

Fra jeg første gang hørte om Siddique, allerede mens han var i Københavns Kommune som kommunalpolitiker og konstant såede splid sammen med (og via) sin far, har jeg ikke været i tvivl om, at han som politiker er en katastrofe for vores land. Om det er umuligt for politikerne på en eller anden måde at sætte en ”spærre” for, at rabiate personager kan stille op, har jeg ingen anelse om, men jeg kan kun tilslutte mig Søren Jacobsen Damms kommentar nedenfor.

 

Fantasternes konge er død – længe leve fantasternes konge

Næh, ordene er ikke mine, men litteraturredaktør på Berlingske Søren Jacobsen Damms, der i en herlig kronik spidder Siddique, hvor han bl.a. skriver: ”Og det er vigtigt at huske, at folk som Sikandar Siddique og Rune Langhoff kun er (stærkt) underholdende, så længe de ikke har nogen magt. Fik de magten, kan jeg garantere, at det er slut med at grine.”

 

(Rune Langhoff blev ekskluderet af Frie Grønne, efter at han havde taget den bizarre underholdning fra Alternativet med over i det nye parti – min anm.).

 

Træt af at høre om Siddique? Det går han desværre ikke væk af.

 

Men i en ny meningsmåling fra Voxmeter står han til nærmest 0,0 procent af stemmerne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…