I Østjylland har de fået et nyt ’affaldsproblem’: Farlige macheter, især kendt fra Afrika, flyder rundt i lokalsamfundet

Østjyllands Politi færdes i deres arbejde meget i indvandrertætte områder. Det giver med mellemrum betjentene nogle spændende, eksotiske oplevelser.

 

For eksempel kan man finde farlige macheter, der ligger og flyder rundt i lokalsamfundet. Et vidnesbyrd om den kulturelle påvirkning, der i disse år kommer fra fjerne ikke-vestlige lande.

 

Forleden kunne Den Korte Avis berette om, at politiet havde fundet tre macheter på ladet af en el-cykel i Viby. Cyklen var efterladt af en mand, der pludselig fik travlt med at komme væk, da han så politiet.

 

Onsdag i denne uge var den gal igen. Denne gang i Åbyhøj onsdag.

 

Nogle borgere havde meldt om mistænkelig adfærd hos nogle mænd i biler på en parkeringsplads på Dr. Holsts Vej.

 

Da betjentene kom frem, fandt de en bil efterladt på parkeringspladsen. Den lugtede af hash, så politiet åbnede den og ransagede den.

 

Her dukkede så igen nogle macheter op i bilens bagagerum – denne gang to stykker.

 

Politiet fandt frem til den 19-årige ejer af bilen, som blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

Meget rart, hvis man lige har brug for at sprætte maven op på én

I visse kredse synes macheter nu at være en del af standardudrustningen. Det er altid rart at have en machete på sig, hvis man lige står og har brug for at sprætte maven op eller skære halsen over på én, der på en eller anden måde generer én. For eksempel én fra en anden bande eller en anden stamme.

 

Det er et led i den udvikling, som de politisk korrekte kalder ”kulturel berigelse”. Vi får nye dimensioner ind i vores tilværelse, når vi kan gå rundt og opleve stammekulturen i form af eksotiske dræbervåben som macheter på gaden.

 

Hvor var vores liv kulturelt fattigt, dengang vi ikke havde den slags.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…