Racisme mod danskere? – unge mænd og kvinder bliver tæsket på stribe, voldsmændene har ofte udenlandsk baggrund

Arkivfoto fra en helt anden sammenhæng

Det er ved at være hverdag, at unge danskere bliver overfaldet af andre unge, der har indvandrerbaggrund.

 

Skal vi til at se i øjnene, at der er kommet en racisme vendt mod danskere ind i vores eget samfund?

 

Det er ikke den racisme, som de politisk korrekte taler om. Her er det altid indvandrere, der er ofrene. Den form for racisme skal naturligvis bekæmpes konsekvent.

 

Men kendsgerningen er, at indvandreres vold mod danskere synes at være langt hyppigere end danskeres vold mod indvandrere. Bare fra de seneste dage er der en række eksempler på, at volden går den vej. Og der er ofte tale om brutal vold.

 

Samme mønster ser man endnu stærkere i Sverige, hvor unge muslimske indvandrere udser sig svenske unge som svage ofre, de kan røve, tæve og ydmyge.

 

Som Den Korte Avis har påpeget, synes nogle af de unge gerningsmænd at være præget af islamiske forestillinger om, at muslimer er hævet over os “vantro”.

 

Hæmningsløs vold mod dansk dreng i Albertslund

Fredag den 14. februar blev den 17-årige dansker Marcus Aroli udsat for et helt umotiveret og meget farligt overfald på Albertslund Station. Det var tæt på at koste ham livet, som det fremgik af en artikel i Den Korte Avis.

 

Marcus kom fredeligt gående ud på perronen sammen med sin søster og hendes veninder. Ud af det blå gik ni drenge, der var del af en større gruppe på 30, til angreb på ham. De havde indvandrerbaggrund.

 

En dreng på cirka 15 år hamrede en knytnæve i hovedet på ham, så hans overlæbe flækkede.

 

Marcus forsøgte at flygte, men han blev indhentet af 2-3 af dem, og så blev han slået og sparket, så han faldt omkuld.

 

Voldsmændene lagde op til at kaste Marcus ned på skinnerne, hvilket kunne have kostet ham livet. Derefter lagde en af dem op til at stampe ham i hovedet. Også det kunne være blevet livsfarligt. Men Marcus undslap med nød og næppe ved at kaste en pose med øl mod drengen.

 

Det hele blev endnu mere forfærdeligt af, at den rædselsslagne søster overværede det hele.

 

Tilsyneladende nød de voldelige indvandrerdrenge at tæske løs. De fik demonstreret deres magt og ydmyget en dansk dreng. Marcus berettede om sit mareridt på Facebook.

 

Slog 16-årig, fordi han gik på en bestemt måde

Et par dage efter blev en 23-årig mand overfaldet på Roskilde Station (TV2 Lorry). Da TV2 Lorry praktiserer politisk korrekt censur, er gerningsmændenes baggrund ikke blevet oplyst.

 

Mandag eftermiddag i denne uge blev en ung mand overfaldet i Hillerød, da han gik på et stisystem i retning af Hillerød Station.

 

To mænd passerede den 16-årige, og den ene af dem kommenterede hans måde at gå på. Det fremgår af politirapporten fra Nordsjællands Politi.

 

Derefter knaldede den ene af mændene et knytnæveslag ind på den 16-årige, hvorefter de to mænd løb væk.

 

Politiet beskriver begge gerningsmænd som ”udenlandsk af udseende” og 17-18 år gamle. Derimod forbindes offeret ikke med udenlandsk baggrund – det må antages, at han var dansker.

 

Fire drenge tæskede en pige

Mandag aften blev en 17-årig pige overfaldet i samme politikreds. Også hun kom gående på et stisystem – denne gang bag Gurrevej og H.C. Ørstedsvej i Helsingør.

 

Pigen blev slået i ansigtet og trampet på af fire drenge uden nogen begrundelse. Hun måtte til behandling på skadestuen.

 

Om drengene bag det modbydelige overfald skriver politirapporten: ”Politiet har ingen oplysninger om gerningsmændene, andet end at de beskrives som udenlandsk udseende”.

 

Voldsorgie i indre København – men intet om gerningsmændene

I det voksende antal voldsepisoder midt i hverdagen er der en række tilfælde, hvor der ikke foreligger en beskrivelse af gerningsmanden/gerningsmændene. Det gælder således et brutalt overfald på den 19-årige gymnasieelev Lauritz Lindboe Wind natten til lørdag i Gothersgade i det indre København.

 

Lauritz blevet meget ilde tilredt af de voldsomme tæsk. Og han kunne meget vel være blevet dræbt undervejs – ligesom Marcus Aroli i Albertslund.

 

Offeret Lauritz fortæller til TV2 Lorry:

 

”Lige pludselig er der en, som kommer bagfra og slår mig i baghovedet, så jeg bliver bevidstløs. Så har jeg fået at vide, at de har trampet på mig, slået mig og kastet mig ud foran en bil, som kommer kørende. Den når heldigvis at stoppe – ellers ville jeg være blevet kørt ned.”

 

Den hæmningsløse vold mod Lauritz fortsætter:

 

”Da jeg ligger ude foran bilen , kommer der én eller anden løbende og hopper og lander med al sin kraft med hælen lige ned i baghovedet på mig, mens mit hoved i forvejen ligger plantet i asfalten.”

 

Lauritz blev indlagt på Rigshospitalets Traumecenter med en løs tand, mulig brækket næse, et flækket øjenbryn samt hudafskrabninger og skrammer. Desuden har han hjernerystelse og dybe sår i psyken, som det udtrykkes.

 

Mærkeligt nok gengiver TV2 Lorry ikke nogen form for oplysninger om gerningsmændene. Ikke det mindste. Man skulle ellers tro, at offeret eller andre havde fanget et eller andet ved deres udseende.

 

Den meningsløse, uhæmmede og rå vold i dette overfald giver mindelser om overfaldet på Marcus i Albertslund og andre overfald.

 

Men vi ved altså ikke, om dette er endnu et tilfælde, hvor offeret er dansker og gerningsmændene indvandrere.

 

Vi ved til gengæld, at en række skræmmende voldsepisoder herhjemme følger et sådant mønster. I Sverige er dette mønster meget stærkt.

 

De skal bankes, fordi de er danskere

Udenlandsk gerningsmand. Dansk offer. Rå og hæmningsløs vold, der går langt ud over de grænser, vi er vant til i Danmark.

 

Det forekommer så ganske afgjort også, at indvandrere overfalder andre indvandrere med brutal vold. Men det er normalt som led i et opgør mellem bander og lignende grupperinger.

 

Den helt umotiverede vold, der udelukkende tjener som ydmygelse og magtdemonstration over for en bestemt befolkningsgruppe, bliver i de fleste tilfælde begået af indvandrere mod danskere.

 

Man får indtryk af, at danskerne skal tæskes, fordi … de er danskere. Og fordi de ofte er bløde mennesker, som er et let bytte for gerningsmænd, der skal have afløb for deres voldskultur.

 

Selv om de politisk korrekte taler meget om danskeres racisme, så er det ekstremt sjældent, at danskere ud af det blå overfalder indvandrere på den måde.

 

Måske vil der på et tidspunkt komme eksempler på den slags fra højreekstremistiske kredse. Men indtil videre går vold mod en bestemt befolkningsgruppe langt mere den modsatte vej.

 

Hvis man vil tale om racisme, så er den racistiske vold primært rettet mod danskere. De skal bankes, fordi de er danskere.

 

Det fortæller Journalistisk Venstreparti ikke om.

 

Unge indvandrere optræder som herrefolk i svenske gader

I Sverige, hvor ikke-vestlige, specielt muslimske indvandrere udgør en stor del af befolkningen, er den slags  overfald på svenskere blevet meget omfattende, og de er sat i system.

 

Den Korte Avis kunne tirsdag berette, hvordan unge indvandrere optræder som herrefolk over svenske drenge, der udgør svage ofre. Gerningsmændene synes fortrinsvis at have muslimsk baggrund.

 

De svenske drenge bliver ikke bare frarøvet deres mobiltelefoner og penge. De bliver også tævet og ydmyget på åben gade. For eksempel tisser man dem i munden og tvinger dem til at sluge det. Eller de tvinges til at lægge sig på knæ og kysse gerningsmandens fødder.

 

Disse ydmygelser kan hente inspiration fra de islamiske forestillinger om, at muslimer er overlegne i forhold til de vantro.

 

Racisme

Racisme-begrebet bruges normalt om nedværdigelse, forfølgelse og voldelige angreb rettet mod bestemte befolkningsgrupper på grund af deres oprindelse og udseende.

 

Indvandrergrupper synes at udpege danskere og svenskere som ofre for vold, fordi de er danskere og svenskere.

 

Man skal ikke slynge om sig med ordet ”racisme” i debatten om indvandring. Men hvis man vil bruge ordet, skal der i hvert fald være konsekvens i tingene.

 

Så må man være parat til at bruge det om indvandreres vold og nedværdigelse vendt mod danskere.

 

Det er et voksende problem i vores samfund. Et problem, der må diskuteres åbent og ikke forties, som man gør det i de politisk korrekte medier.

 

https://denkorteavis.dk/2020/familien-taler-kun-arabisk-og-soennen-optraeder-som-herrefolk-der-ydmyger-svenske-drenge-islam-er-problemet/

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…