Familien taler kun arabisk, moderen går med hijab, og sønnen optræder som islamisk herrefolk, der  ydmyger svenske drenge

Arkivfoto/Instagram via DailyMail
Arkivfoto/privat fra Storbritannien

Sverige er et skræmmeeksempel på, hvor meget man kan ødelægge sit eget land med en ekstremt politisk korrekt udlændingepolitik.

 

Som dansker kunne man også sige det på en anden måde: Sverige viser os, hvor frygtelig galt det kan gå, hvis man fører en udlændingepolitik som den, Morten Østergaard R) og Pernille Skipper (EL) ønsker.

 

Den massive indvandring, som man har givet los for, har forandret det svenske samfund radikalt.

 

Der er kæmpestore muslimske parallelsamfund.

 

Der er ghettoområder, hvor politiet har svært ved at trænge ind – og endnu sværere ved at tage kontrol (”no go-zoner”).

 

Der er ekstremt voldelige indvandrerbander, som skyder og sprænger bomber i gaderne og angriber politi og offentlige bygninger, så det ligner borgerkrig. (Danske indvandrerbander aber nu efter).

 

Der er drenge med muslimsk baggrund, som overfalder og røver drenge med svensk baggrund.

 

Og så er der den nye tendens: Indvandrerdrenge nøjes ikke med at tæske og røve svenske drenge. De ydmyger dem også – for eksempel ved at tisse offeret i munden og tvinge ham til at drikke eller ved at beordre offeret til at kysse deres fødder. Se også denne artikel i Den Korte Avis.

 

En pæn og fredelig svensk dreng bliver formentlig aldrig den samme igen efter sådan et møde med gadernes nye ’herrefolk’.

 

Fornedring og langtrukken vold

Kombinationen af vold, røveri og ydmygelse er nu blevet så kendt et fænomen i Sverige, at den har fået sit særlige navn: ”fornedringsrøverier”.

 

Søndag den 16. februar optrådte en anonym svensk dreng i TV-programmet Agenda på SVT (svarer til DR). Han fortalte, hvad der skete, da han en aften i december kom gående på gaden opslugt af at følge en fodboldkamp på sin mobil.

 

Nogle indvandrerdrenge kom op bagfra og slog ham fem gange i ryggen. Den ene af drengene tissede på ham og filmede det. Imens overdængede de ham med velkendte arabiske skældsord såsom ”forbandede svensker”, ”morknepper” og ”horeunge”. (Weekendavisen)

 

I årevis har indvandrergrupper udset sig svage ofre blandt svenske drenge og snuppet deres mobiltelefoner og penge. Men overfaldene går nu længere og længere. Til SVT sagde Carin Götblad, politichef for Sveriges Region Midt:

 

”Vi har mere og mere af den slags, hvor unge drenge i grupper går efter personer, der er alene, udsætter dem for langtrukken vold, alvorlige trusler, og ofrene fortæller, at de er bange for at dø.”

 

Udover at tisse ofre i munden tvinger man dem for eksempel til at tygge cigaretskod og sluge dem. Tilsat trusler om, hvad man vil gøre ved deres familie.

 

Angreb på de vantro

Deres glæde ved at ydmyge svenske drenge kan vel kaldes både sadistisk og racistisk – sadismen kan ses i sammenhæng med deres egen voldelige opdragelse.

 

Men lysten til at undertvinge og ydmyge svage svenskere hænger dybest set sammen med kernen i islam.

 

Islam deler verden skarpt op i muslimerne og de vantro. De vantro er per definition mindreværdige. Islam sidder inde med den absolutte sandhed, og muslimerne skal bekæmpe de vantro og tvinge dem til at underkaste sig denne sandhed.

 

I de seneste årtier er denne kamp mod de vantro flyttet til de vestlige lande. Imamer og andre arbejder konstant for at udvide islams indflydelse her.

 

Muslimer tilskyndes til at se sig som et herrefolk, der repræsenterer islams overhøjhed. Det smitter af på de unge voldsmænd i de svenske gader.

 

Mange af dem ved ikke meget om islam, men de er flasket op med den idé, at de er overlegne i forhold til de vantro – selv om de klarer sig dårligt i samfundet.  De er opsatte på at vise denne overlegenhed i de svenske gader.

 

Til det formål udvælger de sig passende svage svenske ofre. Ydmygelsen af disse giver tilfredsstillelse og selvbekræftelse.

 

Forældrenes ansvar

Den ekstreme politiske korrekthed i Sverige, hvor man hele tiden giver efter for indvandrere, har fungeret som én stor opmuntring til at give den som muslimsk ’herrefolk’, der ydmyger svage vantro ofre.

 

Langt de fleste unge muslimer i Sverige går ikke til den slags ekstremer. Men som politichef Carin Götblad siger: ”Vi får mere og mere af den slags”.

 

Trangen til at demonstrere, at man er de stærke, findes i en række sammenhænge. Herunder i skolen, hvor muslimske elever i stigende grad tager magten fra lærerne. Denne adfærd kendes også fra Danmark, men i mindre målestok.

 

I forbindelse med det overfald på en svensk dreng, der blev omtalt i SVT, er to 16-årige drenge blevet anholdt. Forældrene til den ene siger, at de ikke kan forstå, at deres dreng har gjort noget sådant. Men de har selv distanceret sig fra det svenske samfund.

 

Moderen bærer islamisk tørklæde, og begge skal bruge arabisk tolk for at kommunikere med svenskere. (Weekendavisen).

 

Statsministerens vanvittige forklaring

Svenske politikere har med deres politisk korrekte eftergivenhed fuldstændig svigtet deres egen befolkning. Det gælder ikke mindst det førende magtparti, Socialdemokraterne. Og de fleste svenskere har fundet sig i det – af angst for at træde ved siden af.

 

Men nu begynder flere og flere svenskere at få nok, hvilket blandt afspejler sig i meningsmålinger, der gør Sverigedemokraterne til landets største parti.

 

Den socialdemokratiske statsminister Stefan Löfvén nægter dog fortsat at se virkeligheden i øjnene. Han prøver at forklare indvandrergruppers voldskultur med, at de ikke har fået velfærd nok – på grund af den tidligere borgerlige regerings skattelettelser!

 

Indvandrere skal med vold og magt gøres til ofre. Morten Østergaard og Pernille Skipper kunne næppe have sagt det bedre

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…