Skinger debat om “racisme” skaber frygtelig tragedie  

Tommie Lindh (privat) Den mistænkte gerningsmand (Politiet) - via Fria Tider

Nogle unge mennesker havde mødt hinanden i byen og de forsamledes så til en efterfest. Festen foregik den 10. maj i år i den 19-årige Tommie Lindhs lejlighed i den svenske by Härnösand.

 

Tommie var gymnasieelev. Han sympatiserede med det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne, der er blevet et stort parti i de senere år. Sverigedemokraterne har venskabelige relationer til Dansk Folkeparti.

 

I festen deltog også en 23-årig afrikaner ved navn Abubaker Mohamad Awad. Han stammer fra det overvejende muslimske Sudan (og bærer altså også profeten Muhammeds navn).

 

Abubaker Mohamad Awad havde ingen forbindelse til værten Tommie, men kom bare med til festen, fordi han kendte en eller anden, der deltog.

 

Manden fra Sudan opdagede i lejligheden en kasket med påskriften SD, en forkortelse for  Sverigedemokraterne. Det fik ham til at anklage Tommie for at være racist – en beskyldning, Tommies forældre siden har afvist.

 

Efter fundet af den ”racistiske” kasket gik Abubaker Mohamad Awad fuldstændig amok i blodig vold og voldtægt. Sådan lyder anklagen i den sag, der nu kører.

 

To brutale forbrydelser

Der er nogle uklarheder om, hvad der skete. Men tilsyneladende råbte afrikaneren: ”Han er racist. Han har en SD-kasket.”

 

En anden svensker blev også anklaget for at være racist, da han forsøgte at få sudaneseren ud af lejligheden. Han blev ramt af en kniv, som sudaneseren havde.

 

Ifølge det oplyste begik manden fra Sudan derefter to brutale forbrydelser.

 

Med sin kniv stak han Tommie Lindh i halsen, ryggen og brystet, så offeret faldt om og døde. Derefter tvang han Tommies veninde ind i soveværelset, hvor han først tvang hende til oralsex og siden gennemførte en voldtægt mod hende.

 

Ifølge netavisen Fria Tider skal hun siden under et politiforhør have sagt: ”Der er blod i sengen, og det er Tommies.”

 

Efterfølgende sendte hun en sms til en mandlig bekendt med teksten: ”Han voldtog mig. Jeg vil ikke leve mere.”

 

Det varede længe, før politiet kom

Under det uhyggelige forløb ringede kvinden flere gange til politiet, men ifølge Fria Tider varede det en halv time, før en politipatrulje dukkede op. Da var det for sent. Tommie Lindh var død, og hans veninde var blevet voldtaget.

 

Højreekstreme kræfter har siden forsøgt at slå mønt på det brutale mord ved at hævde, at Tommie Lindh delte deres synspunkter. Men det afvises altså af forældrene, og der foreligger heller ikke nogen dokumentation for påstanden.

 

Derimod står det fast, at manden fra Sudan nu er anklaget for at myrde Tommie Lindh, og for at voldtage dennes veninde.

 

På politiets fotos fik han lov til at stå at grine og lave V-tegn

Da han var blevet anholdt og befandt sig i politiets varetægt, blev der som normalt taget fotos af ham. Men det var alt andet end normalt, at han på disse fotos fik lov til at skære ansigt i en triumferende grimasse, mens han lavede V-tegn!

 

Man kan se disse chokerende fotos her i artiklen. Indtil videre foreligger det ikke oplyst, hvordan manden fra Sudan kunne få lov til at stå og triumfere over et mord og en voldtægt – i politiets varetægt.

 

Denne makabre situation hos politiet kan i værste fald ses som et eksempel på, hvor langt ud i det ekstreme den politiske korrekthed i Sverige har fået lov til at brede sig.

 

Politiet leverede tilsyneladende fotos af en afstumpet person, der viste sin glæde over at have begået forfærdende forbrydelser mod to mennesker.

 

Fik morderen bare lov til dette, fordi han havde skreget om, at offeret var ”racist”?

 

Det er et af de mange ildevarslende spørgsmål, der rejser sig i denne sag.

 

Indvandrerklaner tager magten

Mens den uhyggelige sag har stået på, har Sverige i mellemtiden bevæget sig stadig længere mod afgrunden.

 

Store indvandrerklaner har tiltaget sig enorm magt i det svenske samfund. Ifølge centrale politikilder rækker deres indflydelse ind i det politiske liv og erhvervslivet. Og man kan føje til: Disse klaner har åbenbart også deres fangarme ind i politiet.

 

Bevæbnede indvandrere har i visse situationer taget kontrol i de svenske gader – med vejspærringer og personkontrol, som om de var den nye politimyndighed.

 

Ekstreme tilstande

Disse tilstande er ikke bare en skændsel for Sverige. De er dybt farlige og bekymrende, fordi de viser, at indvandrerklanerne er i fuld gang med at skabe en parallelmagt i forhold til de svenske myndigheder.

 

Sverige har skullet langt ud i den slags ekstreme tilstande, før ansvarlige politikere er begyndt at reagere.

 

Et parti som Sverigedemokraterna har længe advaret mod det, der sker. Det store konservative parti, Moderaterna råber nu også i stigende grad vagt i gevær.

 

Men foreløbig står de fleste politiske reaktioner slet, slet ikke mål med den kæmpemæssige trussel, som har fået lov til at vokse frem.

 

Beskyldninger for racisme

I årevis har politisk korrekte kræfter både til venstre og til højre slynget beskyldninger for ”racisme” ud mod mennesker, der pegede på de ekstreme tilstande, som den hovedløse indvandringspolitik har ført landet ud i.

 

Gode, besindige, tænksomme folk med den kritiske sans i behold er blevet udsat for den slags.

 

Det har opmuntret typer som Abubaker Mohamad Awad til at skeje ud i rå vold, mens de aflirede en lektie om, at det var et led i kampen mod ”racisme”. En lektie, som har kunnet regne med forståelse fra nogle af de finere politisk korrekte kredse.

 

Mens Sverige bevæger sig mod meget alvorlige tilstande, virker statsminister Stefan Löfvén stadig mere hjælpeløs. Hvem vil købe en brugt politik af denne mand? Det får vise sig på valgdagen.

 

https://www.friatider.se/han-ar-rasist-han-har-en-sd-keps-abukals-kommentar-innan-han-mordade-tommie-lindh

 

https://www.friatider.se/polisens-agerande-vid-mordet-pa-tommie-lindh-internutreds

 

https://www.friatider.se/tommie-lindh-lag-doende-medan-kvinna-valdtogs

 

https://www.friatider.se/mohamad-23-atalas-mordet-pa-tommie-lindh

 

https://www.expressen.se/nyheter/krim/tommie-19-mordades-nu-atalas-23-arig-man/

 

https://www.friatider.se/svenska-kvinnornas-stod-tommie-lindh

 

https://www.friatider.se/expo-om-mordet-pa-tommie-lindh-extremhogern-forsoker-sla-mynt-av-en-tragisk-handelse

 

https://www.friatider.se/tommie-lindhs-foraldrar-tvingas-gora-politisk-avbon-i-media

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/pappan-till-mordade-19-aringen-om-nazistdemonstrationen-strider-mot-det-jag-star-for

 

Opdateret 11.30 …

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…