Tunesisk indvandrer dræbte sin kone med fem øksehug gennem halsen – hun skulle ikke have lov at leve sit eget liv

En 30-årig kvinde med tunesisk baggrund flygtede fra sin brutale 34-årige mand, der også kommer fra Tunesien. Hun tog sine to børn med. Både mand og kone havde fået tysk statsborgerskab.

 

Kvinden slog sig ned i byen Limburg i den tyske delstat Hessen. Her fik hun en bolig, hvor hun kunne leve beskyttet sammen med børnene. Hun havde tidligere undervist i arabisk på aftenskole og var parat til at klare sig selv.

 

Men manden jagtede hende og fandt hende.

 

Fem gange huggede han økse i hendes hals

Fredag morgen kom hun gående på gaden efter at have afleveret sine to børn i en daginstitution. Pludselig kørte en sort Audi op bag hende.

 

Med forfærdelse så de forbipasserende, hvordan manden bag rattet kørte hende ned, hvorefter bilen bragede ind i en husmur og slog hul i den ved sammenstødet.

 

Så steg manden ud af bilen og fra bagagerummet tog han en økse af mærket ”Fiskars”. Han havde også en slagterkniv.

 

I vildt raseri huggede han øksen fem gange gennem kvindens hals, så hovedet næsten blev skilt fra kroppen. Kvinden døde på stedet. Politiet ankom og anholdt manden, der ikke gjorde modstand.

 

To små børn ventede forgæves på deres mor i daginstitutionen. De blev afhentet af myndighederne.

 

Kommunalt ansat forrådte kvinden

Avisen Bild har talt med en kvinde, der lærte den myrdede at kende for nogle måneder siden. Hun hørte om den tunesiske mands brutale overgreb på sin kone. Denne kvinde omtales som Hanen B.

 

Den tunesiske mor var kommet i kontakt med Hanen B., fordi hun ledte efter et sted at bo. Til sidst fik hun den beskyttede bolig.

 

Under sin boligsøgning tog hun kontakt med mange i byens tunesiske miljø – i håbet om, at de kunne hjælpe hende til at finde en bolig. Det blev hendes død.

 

Drabsmandens søster kendte nemlig en ansat på den kommunale boliganvisning. Herigennem fik hun udleveret offerets adresse. Et eklatant brud på tavshedspligten.

 

Derefter blev offeret permanent forfulgt og overvåget af manden og dennes slægtninge.

 

Vild jalousi

Dette er et uhyggeligt eksempel på et fænomen, som for nylig blev omtalt i Den Korte Avis:

 

Indvandrergrupper udnytter i stigende grad forbindelser inden for det offentlige til deres egne formål (https://denkorteavis.dk/2019/indvandrerklaner-infiltrerer-i-stigende-grad-politi-og-andre-offentlige-myndigheder-blandt-andet-gennem-familieforbindelser/)

 

Ægtemanden kontaktede også flere gange konens bekendte, Hanen B., for at fortælle hende, hvilket forfærdeligt menneske konen var. Blandt andet blev han vildt jaloux over, at konen havde talt med en gammel skolekammerat til en fest.

 

Den tunesiske mand accepterede ikke, at konen afbrød ægteskabet. Han fortalte igen og igen, at hun burde have været ham taknemmelig.

 

”Sådan en fantastisk, stærk kvinde!”

Hanen B. er i chok efter det dramatiske mord på åben gade. Om offeret siger hun til Bild:

 

”Hun var sådan en fantastisk, stærk kvinde!”

 

Men hun havde altså en mand, der ikke kunne tolerere, at hun var en ”fantastisk, stærk kvinde”. Derfor endte hendes unge liv brat og grusomt.

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/limburg-sie-wollte-sich-vor-ihrem-mann-verstecken-65600700,view=conversionToLogin.bild.html

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/axt-killer-von-limburg-er-sagte-seine-frau-waere-ein-boeser-mensch-65618198,view=conversionToLogin.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…