De førte sig frem i Porsche og fik politiet til at trække sig – DF raser og vil have Pape Poulsen på banen

Mandag aften blinkede politiet i Skive en sort Porsche Cayenne ind til siden i Thorupsgade. De havde bilens fører, en 27-årig mand, mistænkt for noget med narko.

 

Men inden politifolkene fik talt med manden, skyndte han sig at ringe til sine venner. (Den Korte Avis)

 

I løbet af ingen tid ankom to biler med i alt fire mænd til Thorupsgade. Her forhindrede de politifolkene i at tale med den 27-årige.

 

“De udviste en så aggressiv og konfronterende adfærd, at patruljen måtte trække sig uden at gøre arbejdet færdig”, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Skivefolkeblad.dk

 

Martin Henriksen: Helt uacceptabelt

Det er heldigvis ikke hverdagskost, at politiet ser sig nødsaget til at trække sig – endnu.

 

Derfor har Dansk Folkepartis Martin Henriksen også reageret stærkt på det, der skete i Skive.

 

Han kræver, at justitsminister Søren Pape Poulsen kommer på banen.

 

“Det er fuldstændig uacceptabelt og uholdbart, at der kan opstå situationer, hvor politiet bliver så presset, at de må trække sig”, siger Martin Henriksen til Den Korte Avis.

 

“Det er en helt grotesk situation, at politiet ikke kan udføre deres arbejde, fordi nogle indvandrere ringer efter deres venner. Det går videre til deres venner, og så er det måske det samme næste gang. Nu må justitsministeren redegøre for, hvad der er sket i den konkrete sag”, siger Martin Henriksen.

 

Martin Henriksen understreger, at hvis politiet ikke anvendte magtmidler, men trak sig fra opgaven, bør Søren Pape Poulsen kommentere på, om han mener, det er i orden, eller om han havde foretrukket, at de nødvendige magtmidler var blevet anvendt.

 

Luksusbil i nøglerolle

Den mistænktes Porsche Cayenne er måske et forbindelsesled til andre sager, hvor en mellemøstlig mand, der også kørte i en Porche Cayenne optrådte groft skræmmende overfor en kvindelig bilist. (Den Korte Avis 6.2)

 

I slutningen af januar var en Porsche Cayenne involveret, da en kvinde blev udsat for en ubehagelig oplevelse under kørsel i Skive.

 

Føreren af en Porsche Cayenne pressede hende til at holde ind til højre i Christiansgade. Han rullede vinduet ned og sagde ifølge kvinden: ”Du skal aldrig mere vise dig i Skive by.”

 

Den 28-årige kvinde har beskrevet ham som ”mellemøstlig”.

 

I mandags var det også en mand i en Porsche Cayenne, der tilkaldte sine fire meget aggressive venner, da politiet ville tale med ham. Måske var det den samme ”mellemøstlige” mand.

 

Ogi slutningen af november sidste år var en sort Porsche Cayenne ligeledes involveret i grov chikane mod politiet.

 

Dengang rykkede politiet ud en lørdag nat og standsede en sort BMW, der kørte hasarderet på Sdr. Boulevard i Skive.

 

I bilen sad to unge mænd – etnisk baggrund nævnes ikke – fra Lem og Skive. Mens politiet talte med de to mænd, kom endnu en bil kørende … en sort Porsche Cayenne.

 

Politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive gav denne beskrivelse:

 

”De blev ved med at køre tæt på patruljen, spillede høj musik og kom med chikanerende kommentarer, så det var svært for patruljen at gøre deres arbejde.”

 

 

Man måtte tilkalde hele tre ekstra politipatruljer for at få styr på situationen. Så kom der omsider ro på.

 

dk/artikel/fire-patruljer-tilkaldt-porsche-forhindrede-politiet-i-udfore-arbejde

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…