Guide: Alt, du skal vide om køb af hus i Spanien

Går du og drømmer om at investere i en skøn feriebolig i Spanien? Så er du ikke alene. Mange danskere har nemlig huse og ferieboliger i Spanien, hvor særligt den sydlige del omkring Malaga er populær. Dette er ikke uden grund, for Spanien byder både på fornuftige priser, god mad, fin kultur og blåt havvand. Der er derfor mange gode grunde til at købe et hus i Spanien. Dog er der en række ting, som du bør vide, når du investerer i et hus i landet. Disse ting kan du læse meget mere om her i indlægget.

 

Læs med videre, og bliv klogere på, hvad du skal vide ved køb af hus i Spanien.

Få professionel hjælp til at finde dit drømmehus

Har du ikke fundet dit drømmehus i Spanien endnu, så er det på tide, at du starter jagten. I Spanien er der næsten altid godt vejr, kulturen er rig, maden er lækker, og strandene med det blå hav er fantastiske. Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge at købe et hus i lige netop Spanien.

 

Særligt Sydspanien er et populært område blandt danskerne, da der her er mange fine huse, små hyggelige byer og skøn natur. Der er nogle forholdsregler, du bør gøre dig, hvis du vil købe et hus i Spanien.

 

Først og fremmest er er mange administrative ting, som skal være i orden, før at købet kan lykkes. Dette indebærer, at du skal være registreret forskellige steder. Derudover bør du gøre op med dig selv, hvilket slags hus du kunne tænke dig, samt hvad dit budget er. Dette gør det nemlig meget lettere for dig at finde lige netop det hus, som matcher dine drømme.

 

Der er forskel i boligpriserne, afhængig af hvor i Spanien du vil bo, og derfor er det også en god idé at tjekke de forskellige priser ud. Måske du kan få et større hus til en billigere pris ved at bo 10 km fra det sted, som du havde udtænkt dig? Hos bolig-sydspanien.dk, som er en dansk ejendomsmægler i Spanien, finder du en lang række brugbare informationer om huse til salg i Spanien. Du finder eksempelvis en masse informationer om, hvad du som køber bør gøre dig af overvejelser. Kunne du tænke dig at læse mere om huse til salg i Spanien, så kan du med fordel klikke på linket.

Kør dine ting ned i dit nye hus i Spanien

Hvis du har købt et hus i Spanien, kan du med fordel selv køre alle dine ting derned. Det er nemlig et land med god infrastruktur, som er vant til mange bilister.

 

Derudover er langt de fleste af spanierne venlige og imødekommende og hjælper dig gerne med mange forskellige ting. Landet byder på smuk natur, som varierer, alt efter hvor i landet du befinder dig. Du kan med andre ord med god grund selv tage køreturen til Spanien.

 

Hvis du ikke har et anhængertræk på din bil, bør du få det monteret, så du kan have så mange ting med som muligt. Et anhængertræk på din bil er desuden brugbart i mange andre situationer, hvor du har mulighed for at spænde trailer, campingvogn eller andre vogne på din bil. Hos autospecialist.dk finder du en guide, som indeholder alt fra pris på montering af anhængertræk, til hvordan monteringen foregår. Kunne du tænke dig at modtage en pris på montering af hængertræk, så kan du med andre ord med fordel klikke på linket.

 

Når først du har fået et anhængertræk monteret, er det bare med at pakke bilen og komme afsted mod din nye, dejlige bolig i Spanien.

Vær klar på de kolde måneder

Hvis du skal opholde dig i dit hus i vintermånederne, så bør du være udstyret med forskellige energikilder, som kan opvarme dit hjem med. I Spanien er boligerne nemlig typisk hverken isoleret særligt godt eller har centralvarme, idet der ikke er behov for det særlig ofte grundet de høje temperaturer udendørs.

 

Når først vinteren har meldt sin ankomst, så bør du dog have midler klar, så din bolig kan blive opvarmet. Typisk bruges flytbare radiatorer, gasovne eller aircondition til opvarmning af hjemmet, men du kan bruge lige det, som passer til dine behov. Det vigtigste er bare, at du har en god varmekilde at gøre brug af, når temperaturerne falder udenfor.

 

Hvis du ikke allerede har styr på disse ting, er det med andre ord en god idé at få styr på, inden kulden og vinteren melder sin ankomst. Hvis ikke kan det nemlig hurtigt blive en kold fornøjelse for dig.

 

Et andet tip i denne forbindelse er, at du med fordel kan have nogle gode tæpper liggende i skabet, som du kan varme dig på, hvis det bliver nødvendigt. Et tæppe er ligeledes en god idé på en hyggelig regnvejrsdag med film i sofaen, hvorfor du bør anskaffe dig nogle tæpper med det samme, hvis du ikke allerede har et eller flere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…