Nørrebro-imam: ”Presser du islam, slår den tilbage. Lader du den være, spreder den sig”

Imam Hajj Saaed fra samme moské

Det er altid befriende, når imamer taler frit for leveren og erkender, at islam og demokrati er to uforenelige modsætninger.

 

Den form for ærlig tale dyrkes i stor stil i en moské, der ligger i baggården i Heimdalsgade på ydre Nørrebro.

 

Moskéens navn er Majid Al-Faruq, og det er her berygtede imamer med tilknytning til Hizb ut-Tahrir folder sig ud.

 

Demokrati kan ikke forenes med islam

En af dem er imam Monzer Abdullah. Han blev sidste år politianmeldt for at opfordre til drab på jøder, og under en samtale med Kristeligt Dagblad den 6. juni stikker han ikke noget under stolen:

 

”Jeg er imod det politiske system. Demokrati kan ikke forenes med islam, som er en politisk ideolog,” siger han blandt andet til avisen.

 

Det har imamen da fuldstændig ret i. En antidemokratisk politisk ideologi på linje med nazismen, fascismen og kommunismen.

 

Og han advarer imod at bekæmpe denne islamiske og antidemokratiske ideologi. Ifølge ham er der intet at stille op mod islams fremmarch.

 

”Det er en historisk kendsgerning, at islam har en bestemt natur. Hvis du presser den, slår den tilbage. Hvis du lader være, spreder den sig,” lyder det fra imam Monzer Abdullah, som er født i Libanon i 1968 og har boet i Danmark siden 1986.

 

Og muslimer er skam ikke racistiske, bedyrer imamen

Muslimer bliver ofte beskyldt for at være racistiske, men det er rent vrøvl, bedyrer imam Monzer Abdullah og begrunder:

 

”Det er tilladt i islam, at man gifter sig med en jødisk eller kristen kvinde,” forklarer han og fortsætter:

 

”Det betyder, at du vil få et barn med hende, og det barn vil så få den islamiske identit og betragte Palæstina som deres sag.”

 

Desværre bliver han ikke spurgt om, hvorfor det så ikke er tilladt for en muslimsk kvinde, at gifte sig med en kristen eller jødisk mand.

 

Men svaret giver vel næsten sig selv.

 

Set med muslimske øjne vil der være fare for, at barnet fra et sådant ægteskab ikke vil blive muslim, men en vantro som vil være reduceret fra ”menneske til udyr.”

 

For det sidste er præcis, hvad en anden af moskéens imamer prædiker om ikke muslimer.

 

Imam Hajj Saaed: Dialog mellem religioner er en ondsindet ide

Dialogpræster for slet ikke at tale om dialogprovster og dialogbiskopper, og hvad det danske samfund eller er blevet belemret med på den front, vil komme totalt til kort, hvis de forsøger sig i moskéen i baggården på Heimdalsgade.

 

I sin fredagsbøn i moskéen den 20. februar 2015 lagde imam Hajj Saaed heller ikke fingrene imellem, da han betegnede dialog som Satans værk

 

”Dialog mellem religioner er en ondsindet ide, som muslimer må være på vagt overfor for ikke at falde i de fælder, som Satan og hans tilhængere har lagt ud,” lød det fra imamen.

 

Han opfordrede sine tilhørere til at gendrive de løgne, som tilhængere af religiøs dialog fremsætter, og i stedet:

 

”Præsentere islam som et alternativ til den fupkultur, der har kastet ikke-muslimer i en afgrund af fordærvelse og korruption, og har reduceret dem fra mennesker til udyr.”

 

Derpå fik jøderne en omgang – og det lyttede Omar til

Den aften var en endnu ukendt ung mand, Omar el-Hussein, tilstede i moskéen.

 

Her hørte han imam Hajj Saaed også opfordre til kamp mod jøderne med henvisning til profeten Muhammeds reaktion, da jøderne i Medina nægtede at konvertere til islam:

 

”Da de brød deres løfte og nægtede at efterkomme hans krav, gjord han det, I alle kender fra historierne om profetens holdning og hans krig mod jøderne.”

 

For professor i konranstudier, Thomas Jøhnk Hoffmann, er der ingen tvivl om, hvad disse få ord betyder:

 

”Jeg opfatter ordene som en form for trussel eller løftet pegefinger. De jøder, der henvises til, blev enten fordrevet fra Media eller massakreret. Kvinderne og børnene blev gjort til slaver,” forklarede Thomas Jøhnk Hoffmann dengang til Berlingske.

 

Men Omar hørte også om noget andet i moskéen

Omars tilstedeværelse i moskéen denne fredag aften er af flere forskellige kilder blevet bekræftet over for både DR 1, BT og Berlingske.

 

I Berlingske, hvor journalist Carolina Kamil efter angrebene mod Krudttønden og den jødiske synagoge i Skindergade besøgte Mjølnerparken, kom der yderligere detaljer frem.

 

I Mjølnerparken talte hun med blandt andre Muhammed, som oplyser, at Omar el-Hussein den aften deltog i fredagsbønnen i moskéen i Heimdalsgade. Her blev arrangementet med Lars Vilks på Krudttønden ifølge Muhammed nævnt og stemningen blev opildnet.

 

”Det viser, hvor hurtigt han har handlet. Altså, hvor skulle han ellers vide fra, at ham svenskeren kom? Det er ikke sådan nogle ting, vi normalt går rundt og undersøger. Jeg tror han har hørt det dér, og så er det slået klik for ham,” fortæller Muhammed til Berlingske.

 

Resultatet af Omar el-Husseins deltagelse i fredagsbønnen denne aften er velkendt.

 

Først angreb han dagen efter ved 16-tiden Lars Vilks arrangement i krudttønden og skød og dræbte filminstruktøren Finn Nørgaard, og senere lidt over midnat angreb han Synagogen i Skindergade og skød og dræbte vagten Dan Uzen.

 

Jamen, det var da bare en prædiken om religionsdialog

Imam Hajj Saaed, der også går under navnet Nihad Said El-Sayed, blev politianmeldt, men statsadvokaten i København afviste sagen med den begrundelse, at udtalelserne om jøder var en del af en prædiken, der omhandlede religionsdialog.

 

Det var åbenbart ikke gået op for statsadvokaten, at denne såkaldte religionsdialog bestod i forblommede hentydninger til at dræbe dem, der nægter at konvertere til islam. I dette tilfælde jøderne.

 

Omar el- Hussein forstod til gengæld budskabet.

 

Og det er der også andre af hans slags, der gør, og de lytter i danske moskéer til imamer, der opfordrer til kamp – til at slå tilbage mod alle, der ikke anerkender islams overhøjhed.

 

Læs også:

 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/noerrebro-imam-presser-du-islam-slaar-den-tilbage-lader-du-den-vaere-spreder-den-sig

https://www.b.dk/nationalt/de-kalder-os-omars-venner

https://www.b.dk/nationalt/imam-i-koebenhavn-talte-haardt-mod-joeder-dagen-inden-attentat

https://denkorteavis.dk/2015/omar-el-hussein-var-toneangivende-i-indvandrerbanden-brothas-og-tilhaenger-af-islamisk-stat/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…