Muslimsk mand skar 17-årig søsters mundvige op, fordi hun havde ’krænket familiens ære’ – han har forbindelse til dansk terrorsag

skærmprint/BILD

En ung pige bliver optaget på video. Hun ligger stærkt blødende på en seng og beder for sit liv. Hun bønfalder en mand om at skåne hende: ”Tænk på din søn.”

 

Blodet, som kvinden er smurt ind i, kommer fra hendes bryst og fra hendes mundvige, som er blevet skåret op. Hun er gravid i tredje måned.

 

Den chokerende video fra den tyske by Laupheim kom avisen BILD i hænde. Den nåede at blive vist, men statsadvokaturen bad om at få den fjernet, og det gjorde avisen så.

 

Kvinden på videoen er den 17-årige muslim Alaa W., der er palæstinenser fra Libyen. Hun skulle slås ihjel i et såkaldt æresdrab.

 

Mirakel

Bag drabsforsøget stod hendes bror og hendes mand – også andre familiemedlemmer var involveret.  Ifølge politiet var det broderen, der stak hende i brystet og skar hendes mundvige op. Han har tilstået.

 

Denne bror har en interessant forbindelse til Danmark.

 

Videoen på 15 sekunder blev sendt til den mand, som hun havde forelsket sig i – Jamal A., der bor i en nærliggende by. Han fik at vide, at det snart ville blive hans tur.

 

Ved et mirakel overlevede Alaa W. dog ’æresdrabet’.

 

Straf efter shariaen

For år tilbage flygtede hendes palæstinensiske familie fra Libyen til Tyskland.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

I en alder af højst 15 år blev hun gift med en 17 ældre syrer, der også er flygtning. Det var et muslimsk ægteskab efter shariaen og ikke efter tysk lov.

 

I april 2017 fødte den kun 16-årige pige en søn. I slutningen af samme år var hun allerede gravid igen. Men så blev hun forelsket i Jamal A.

 

Det fik familien til at beslutte, at hun skulle straffes efter shariaen: Familien skulle dræbe hende ved et æresdrab.

 

Ifølge politiet blev drabet begået af hendes 20-årige bror, Abd Alrahman W. Han har som sagt tilstået.

 

Det vides endnu ikke, om den syriske ægtemand deltog i mordet, eller om han måske endda bestilte det. Men han er ligesom offerets bror pågrebet af politiet og sidder i varetægtsfængsel.

 

”Det bliver også din tur”

Da videoen, der sendes til kæresten, viser den hårdt kvæstede pige, lyder en stemme i baggrunden: ”Sig til ham: ’Det bliver også din tur’.”

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

Så kommer en bror til pigen ind i billedet – dog ikke ham, der har stukket hende. Han siger til kæresten:

 

”Turen kommer også til dig, du søn af en hore. Kan du se mig stå her? Jeg nyder synet af, at hun dør, og ryger en cigaret imens.”

 

Imens trygler offeret Alaa W.: ”Vil I ikke nok ringe efter en ambulance?” Så bliver videoen afbrudt. Det vides ikke, hvem der ringede til politiet.

 

Farlig islamist

Broderen Abd Alrahman W., der gennemførte det bestialske knivangreb på sin 17-årige søster, er i det hele taget en mand med meget på samvittigheden.

 

Anklagemyndigheden betragter ham som farlig islamist. Kun få timer inden mordforsøget på søsteren var han blevet løsladt fra varetægtsfængsel.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Han skal senere for retten tiltalt for at medvirke til at forberede en alvorlig voldshandling, der truer statens sikkerhed. Hvilket må forstås som medvirken til terror.

 

Terror mod Danmark

Denne bror er tidligere bragt i forbindelse med en terrorhandling, der var rettet mod Danmark!

 

Mange vil nok huske sagen om ’tændstikmanden’, der blev pågrebet ved grænsen mellem Tyskland og Danmark.

 

I sin rygsæk havde denne syriske mand en række ting, der skulle bruges til et stort terrorangreb i København. Blandt andet 17.000 tændstikker, 17 batterier og en pakke fyrværkeri – materiale til bomber.

 

Han blev siden idømt seks et halvt års fængsel ved retten i den tyske by Ravensburg.

 

På rejsen til Danmark var ’tændstikmanden’ ledsaget af … Abd Alrahman W. Den selv samme person, som forsøgte at begå æresdrab på sin søster forleden.

Læs også
Kritikere af stram udlændingepolitik aner ikke, hvad de taler om – her kommer en historie fra det virkelige liv

 

’Tændstikmanden’ bedyrede dog, at Abd Alrahman W. intet havde med terrorplanerne at gøre.

 

Men i Tyskland er han altså mistænkt for medvirken til at forberede terror i anden sammenhæng.  Og nu er han anholdt for drabsforsøg på sin søster.

 

En spændende berigelse af det tyske samfund.

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/scharia/scharia-gericht-in-deutschem-kinderzimmer-54984854.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…