Afsløring: Islamister har overtaget Socialdemokratisk Ungdom i Malmø – demokratiske organisationer kan blive vendt mod demokratiet

Sveriges Socialdemokratisk Ungdom i Skåne er reelt blevet overtaget af islamister.

 

Muslimer med antidemokratiske, kvindeundertrykkende og voldsforherligende holdninger indtager ledende og dominerende pladser i det tredjestørste distrikt i Sveriges Socialdemokratiske Ungdom, SSU.

 

Det er den svenske avis Kvällsposten, som har bragt afsløringerne i flere artikler gennem de sidste to uger. Men også Aftonbladet og SVT har beskæftiget sig med afsløringerne.

 

Afsløringerne viser, at islamisterne igennem flere år har fået mere og mere magt i organisationen.

 

Men partiledelsen i Socialdemokratiet har ikke grebet ind. Den har tilsyneladende bare ladet tingene ske, selv om den kendte til problemerne.

 

Denne udvikling er et resultat af Socialdemokratiets egen udlændingepolitik. Tilstrømningen til Sverige fra de muslimske lande har været så omfattende, at der er sket en islamisering af det svenske samfund over en bred front.

 

Beretningen om Socialdemokratisk Ungdom i Skåne viser, at denne islamisering nu også er ved at trænge ind i politiske partier og organisationer.

 

Muslimer fra Rosengård melder sig ind

Allerede i 2014 blev der anvendt trusler, ballade og skræmmemidler i forsøget på at få magten i Sveriges Socialdemokratiske Ungdom i Skåne. Det fremgår af en rapport, som Kvällsposten har læst.

 

De fundamentalistiske unge muslimer i organisationen kom blandt andet fra indvandrerghettoen Rosengård. De brugte meget aggressive metoder for at få kontrol med organisationen, siger Carolina Pettersson fra SSU’s ledelse i regionen. (Kvällsposten 4.11)

 

Hun siger, at det er en svag socialdemokratisk organisation og en svag arbejderbevægelse, der har gjort det muligt for personer, som ikke deler partiets ideologi, at få megen magt.

 

Nogle af de fundamentalistiske muslimer fik snart ledende poster i organisationen. Flere havde holdninger, der stred mod demokrati, ligestilling og et sekulært samfund.

 

En af dem – Rizwan Elahi – var knyttet til en moské, der har udtalt sig mod homoseksuelle med udtalelser som “grise er homoseksuelle” og sagt, at man bliver straffet, hvis man ikke beder fem gange om dagen.

 

Rizwan, der er tidligere formand og nummer 11 på listen over folketingskandidater, har også sagt, at ateisme er umoralsk. (Kvällsposten, 29.10)

 

En anden lokalformand – Omar Al-Ghanas – er kommet med antisemitiske udtalelser. Han har nu forladt sin formandspost. (Se også videoen i Kvällsposten 29.10)

 

Men efterhånden som afsløringerne skred frem, skulle problemet med islamisterne vise sig at være endnu større.

 

Antidemokratiske metoder og sang på arabisk

På årsmødet i 2017 var der uro og sammenstød. Det fremgår af en video, som Kvällsposten har fået fat i. Årsmødet udviklede sig så truende og voldsomt, at der stod medlemmer på gangene og græd.

 

Årsmødet viste hvordan fundamentalistiske muslimer bruger demokratiet til at få magt. Det sker blandt andet med udemokratiske metoder, hvor man truer folk til ikke at stemme, som de ønsker, og til ikke at tage ordet:

 

“Jeg bliver ekstremt provokeret af, at man kan komme med 20 store unge mænd og skræmme folk, så de ikke tør stemme på det, man vil, og ikke tør tage ordet”, siger et medlem til Kvällsposten.

 

De udtrykker sig partriakalsk mod kvinder og nedsættende mod homoseksuelle mænd, siger  Klara Twete, der er socialdemokratisk formand i Region Skåne. Hun deltog på årsmøder og siger, at hun var direkte bange for nogle af lederne i organisationen. (4.11)

 

På årsmødet blev det også gennemtrumfet, at man ikke skulle slutte af med at synge Internationale. Den blev skiftet ud med en sang på arabisk.

 

“Det er en hån mod Socialdemokratiet, at man ikke synger arbejdernes sang, men en sang halvdelen ikke forstod”, siger et medlem til avisen.

 

Det fik flere til at forlade salen i protest. Men islamisterne har sikker været ligeglade, så længe det var dem, der havde magten.

 

Og det bliver værre endnu.

 

Nye afsløringer viser, at de fundamentalistiske holdninger er vidt udbredt i organisationen.

 

Prædikant med tråde til Islamisk Stat

På et seminar om undertrykkelse var en prædikant med tråde til Islamisk Stat inviteret som foredragsholder.

 

Det er Hussein Hamad, der er født og opvokset i Sverige, men som har holdninger, der må siges at stride mod svenske grundværdier.

 

Hussein Hamad har blandt andet sagt, at muslimer skal bruge de islamiske love og regler som målestok og ikke det svenske samfunds måde at definere ekstremisme.

 

Han har også samarbejdet med en imam, som i 2014 hyldede Islamisk Stat. (Kvällsposten 8.11)

 

Og på de sociale medier er der foto af Hussein Hamad med en ven, der i 2015 rejste til Syrien og støtter Islamisk Stat. (Kvällsposten 8.11)

 

Terrorforskeren Magnus Ranstorp har da også beskrevet Hussein Hamad som en fremtrædende forelæser fra det salafistiske miljø (altså ekstreme islamistiske miljø).

 

Hussein Hamad skriver i en sms til Kvällsposten, at han har andet at lave end at svare på spørgsmål. Spørgsmålene er udtryk for islamofobi, skriver han.

 

I panelet ved seminaret i Socialdemokratisk Ungdom sad også Mediha Ahmadi, som kritiserede kravet om, at muslimer skal give hånd.

 

“Hvem har sagt, at du skal bestemme hvad jeg gør i Sverige? Jeg er født og opvokset her og jeg hilser måske på en helt anden måde, som afhænger af hvor jeg er vokset op, og hvem jeg omgås”, sagde hun. (Kvällsposten 8.11)

 

Deler materiale om vold og antisemitisme

Flere af de aktive medlemmer i Socialdemokratisk Ungdom i Skåne har på de sociale medier delt voldsbekendende og antisemitisk materiale. Det er langt mere udbredt, end man tidligere har været klar over, skriver Kvällsposten 8.11.

 

Avisen bringer flere eksempler, blandt andet disse:

 

Formanden for SSU i Malmö Centrum, Mohammed Adeeb, delte i august materiale om, at Egyptens leder al-Sisi er styret af Israel. Han er zionistisk agent og har en jødisk mor, lød påstanden.

 

Tidligere formand for SSU i Helsingborg og medlem af kommunalbestyrelsen, Ajat El-Khalayli, har liked og givet positive kommentarer til billeder på Facebook, der viser et israelsk flag, som bliver brændt, og et barn med palæstinenser-tørklæde og våben.

 

Kvällsposten har forsøgt at få deres kommentarer, men ingen af dem har reageret.

 

Islamisternes magt er svær at rulle tilbage

Et par af de svenske medlemmer af Socialdemokratisk Ungdoms ledelse tager til genmæle. Men det runger af afmagt.

 

Andrea Törnestam, der er forbundssekretær, siger, at oplysningerne nu skal undersøges nærmere. Hvis de er rigtige, så kan det blive svært for SSU i Skåne at bevare den økonomiske støtte, siger hun.

 

Men det lyder ikke overbevisende, at hun først nu har hørt om, at der i Skåne afdelingens ledelse sidder muslimer med fundamentalistiske holdninger.

 

Forbundsformanden for Sveriges Socialdemokratiske Ungdom, Philip Botström, sagde først, at han slet ikke kendte til forholdene i Skåne-afdelingen. Men så blev det afsløret, at der har været flere interne rapporter om sagen.

 

Et medlem af SSU, Lukas Bjarkason, siger da også, at Botström var med på det årsmøde, hvor der var homofobiske udtalelser.

 

“Det er ren løgn, at han ikke har fået informationerne”, siger han til Kvällsposten.

 

Alt imens demonstrerer islamisterne fortsat, at det er dem, der har magten i organisationen.

 

Således er det islamisterne selv, der svarer på organisationens vegne, når der skal reageres på kritikken af islamisternes holdninger.

 

Det fremgår af et indlæg i Aftonbladet fra 33 medlemmer af SSU især fra Malmö og Helsingborg. Her bliver afsløringerne kaldt for falske fakta som spredes for at skade SSU Skåne.

 

Men blandt de 33 medlemmer som har skrevet under på debatartiklen findes nogle af dem, der selv har delt voldsbekendende og antisemitisk materiale.

 

Og én af dem, Tibi Awni, inviterede som formand prædikanten Hussein Hamad med til seminaret om undertrykkelse.

 

Nu siger Tibi Awni: “Vi har en hård konflikt inden for SSU, som vi skal have løst”. (Kvällsposten 8.11).

 

En anden af de 33, Khloe Abdel Wahab, siger, at kritikken handler om islamofobi og racisme.

 

Men det er langt fra alt, man kan følge med i. Ledende medlemmer af SSU skriver nemlig på arabisk, når de deltager i debatten på de sociale medier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formanden for SSU i Malmö Centrum deler materiale på arabisk på Facebook.

 

Politisk magt skal fremme islam og sharia

Islam er ikke kun en religion. Den er en politisk ideologi, der er i direkte modstrid med demokratiet, som vi forstår det.

 

Fundamentalistiske muslimer mener, at samfundet skal styres af Koranens love og regler, sharia.

 

Sharia er efter deres opfattelse givet direkte af Allah og kan ikke underlægges et demokrati.

 

Derfor opfordrer nogle muslimer til at boykotte demokratiske valg. Et eksempel fra Danmark er “Kaldet til islam”, der deler materiale ud i de områder, hvor der bor mange muslimer.

 

Men andre fundamentalistiske muslimer mener, at man skal bruge demokratiet til at gavne muslimer og fremme islams sag.

 

Ved valget i Sverige i september sidste år. I en række indvandrertætte områder opnåede Socialdemokratiet opbakning fra næsten 80 procent af dem, der stemte. De øvrige 20 procent gik næsten alle til resten af venstrefløjen.

 

Det kan give muslimske vælgere stor indflydelse på, hvilke kandidater der vælges inden for de etablerede partier. Ved valget i Sverige overhalede den ukendte somaliske kvinde de kendte højtplacerede kandidater på listen.

 

Der kan også være tale om mere direkte overtagelse af lokal afdelinger i partier og organisationer som det er sket i SSU Skåne.

 

Sveriges befolkning er under stærk forandring, og muslimer udgør en hurtigt voksende andel.

 

Den udvikling øger kraftigt risikoen for, at shariaen holder sit indtog i demokratiske organisationer – og vender dem mod demokratiet.

 

Sverige er ikke det eneste land, hvor der er set eksempler på dette. Vi vil også kunne få det at se i Danmark.

 

Men den massive tilstrømning og den politiske korrekthed gør Sverige særlig udsat en islamisering af det politiske liv.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…