De politisk korrekte begynder at bruge racistiske begreber i debatten om udlændingepolitik – det har sin specielle forklaring

Colourbox

De politisk korrekte har det svært i dagens Danmark. Befolkningens store flertal ønsker en stram udlændingepolitik og vender dem ryggen.

 

På Christiansborg finder regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet i stigende grad sammen om indgreb, der begrænser den ikke-vestlige, overvejende muslimske tilstrømning og værner om danske værdier.

 

Regeringens nye ghettoplan går længere end tidligere set. Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet kræver yderligere skærpelser.

 

Selv De Radikale og SF tripper for at komme med i nogle forlig. Det er ikke bare, fordi de pludselig har skiftet mening. Det er, fordi deres egne vælgere presser dem til en strammere kurs.

 

Danskerne har fået nok af slap og ansvarsløs udlændingepolitik, der er ødelæggende for deres land.

 

Hudfarve

Så de politisk korrekte har det svært i dagens Danmark.

 

De overlever dog i visse grupper af befolkningen. Man fristes til at tale om politisk korrekte parallelsamfund:

 

Blandt journalister, skolelærere, pædagoger, akademikere og kulturfolk finder man stadig holdninger, der anser det for særlig anstændigt at skrue op for tilstrømningen og se ned på danskernes værdier.

 

Nu har de fundet sig et nyt våben i kampen for den politiske korrekthed:

 

De trækker racistiske begreber ind i debatten. For tiden taler de således vældig meget om hudfarve. Det har sin specielle forklaring.

Læs også
Canadas premierminister Trudeau – et farligt fjols

 

”Brune mennesker”

Tag Berlingske lørdag den 3. marts.

 

Overskriften på en af artiklerne lyder: ”Den brune middelklasse skal redde Løkkes ghettoplan”.

 

”Brune”?? Ja, det skriver de faktisk: ”Den brune middelklasse.” De definerer ikke-vestlige indvandrere ud fra deres hudfarve. Det plejer at være forbeholdt racister.

 

Ordet ”brune” i overskriften viser sig at komme fra de politisk korrektes yndlingssociolog Aydin Soei. Men Berlingske gør altså ordet til sit.

 

Denne sprogbrug finder man sågar også andetsteds i samme avis. I en spalte, hvor man bringer citater fra andre, har man valgt følgende citatet ud fra Jannik Hastrup, manden bag Cirkeline-filmene:

 

Læs også
De politisk korrekte taber over hele linjen – men i medierne klamrer de sig til magten

”Jeg tror, at de fleste i Dansk Folkeparti vil mene, at Cirkeline er meget dansk. Også selv om hun har brune venner.” Dér var den igen med den brune hudfarve.

 

Pludselig forvandlede den pæne mand sig

Der er andre aktuelle eksempler.

 

For nylig præsenterede finansminister Kristian Jensen regeringens analyser af den ikke-vestlige indvandrings økonomiske konsekvenser.

 

Han gjorde rede for, at denne indvandring giver et kæmpemæssigt underskud for det danske samfund og skaber behov for stramninger.

 

Herefter kunne journalisterne stille spørgsmål. En af dem var fra DR. Han er normalt en pæn og nydelig mand, men her var han som forvandlet.

 

Han udspyede anklager mod regeringen for at udvælge indvandrere efter … hudfarve!

Læs også
‘Eksperter’ påstod, at den stramme udlændingepolitik ville lægge Danmark for had i udlandet – men det er gået stik modsat

 

Regeringen lægger vægt på, om indvandrere kan bidrage til det danske samfund. Men den har aldrig inddraget hudfarve i den sammenhæng – selvfølgelig ikke.

 

Desperationen vokser

Hvorfor blandede DR-journalisten så hudfarve ind i debatten? Hvorfor er de politisk korrekte blevet besatte af at snakke om folk med brun hud?

 

Det er jo ikke, fordi de selv er blevet racister. Men det er for at insinuere, at tilhængerne af en stram udlændingepolitik i virkeligheden er det.

 

Godt nok taler strammerne absolut ikke om hudfarve. Men når man ikke kan få skovlen under dem på anden vis, kan man altid forsøge at antyde, at de har racistiske motiver.

 

Det er virkelig langt ude. Men de politisk korrekte er også virkelig langt ude. Deres desperation vokser, fordi befolkningen i den grad vender dem ryggen.

 

Læs også
Dobbeltmoral er dobbelt så godt: Når bare man har alle de rigtige meninger, må man godt svine – læs, hvem synderne er

De kan ikke klare sig i en anstændig debat. Derfor forsøger de sig med en uanstændig debat. De prøver at bilde befolkningen ind, at dette er en debat for og imod racisme.

 

Men den hopper danskernes store flertal ikke på.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…