FN går imod burkaforbud – de lukker øjnene for, at mange forbrydelser bliver begået i ly af burka

Nekölln i Berlin (Foto: Steen Raaschou)

Familiesammenførte og burka-/niqabindhyllede Fatima ser ud til – ifølge Politiken (betalingsmur) – at være den første efter burkaforbudet, vi har måttet vinke farvel til. Hun huskede at tage sin store børneflok med sig. Ægtemanden er her dog endnu, men skulle være på vej til Pakistan, hvorfra hans familie stammer.

 

Meget fornuftigt har Fatima og manden valgt at bosætte sig i fædrelandet, hvor frisind og kvinders ret til at formumme sig hersker, frem for at blive i et land hvor selv nissemænd og frysende danskere med tørklædet oppe om snuden kan risikere at blive slået i hartkorn med jihadister.

 

Venstrefløjen (og en krammende politidame) har ellers gjort sit til, at Fatima og hendes ”søstre” skulle mærke, at er der nogen, man er solidarisk med, så er det ansigtsløse kvinder, der som sorte skygger bevæger sig gennem byen. Det må vist være det nyeste påhit af mange feminismebølger.

 

Det ser ud til, at der bl.a. er uddannelsesinstitutioner, der ikke ved, hvad de skal gribe og gøre i, når en kvinde, der overtræder loven, møder op. Dansk Folkeparti mener derfor, at loven må præciseres. Er der mon andre love, disse institutioner har behov for at få præciseret, f.eks. spritbilisme? Så hvor svært kan det være? Påklædningen er – ligesom spritbilisme – ulovlig, så det er såre nemt: Ring efter politiet.

 

Burkaforbrydelser og forbud

Forbrydelser rundt om i verden, der begås af mænd (og til tider også kvinder) i burka og niqab, er grove: Terrorangreb, røveri og mord. Dragten er særdeles praktisk, når man skal gemme sprængladninger og våben på kroppen.

 

Den islamiske tilsløring, både hvad angår kropsbygningen (burka) og  ansigtet (niqab) er i øvrigt hyppigt anvendt ved flugt fra fængsler. Ja, selv en hijab kan i nødstilfælde bruges, hvis mandens ansigtstræk er feminine, hvilket vi i 2012 oplevede i Danmark.

 

Flere og flere lande – endog muslimske – er efterhånden blevet klar over, at den wahhabistiske/salafistiske kvindebeklædning udgør en stor sikkerhedsrisiko for befolkningerne.

 

Langt de fleste af de lande, der indfører et forbud mod denne kvindefjendske dragt, gør det først efter et eller flere terrorangreb. Men der er også lande, der igen og igen udsættes for terror og alligevel ikke forbyder maskering. Herunder ikke mindst Pakistan, Fatimas fædreland. Her er der jævnligt terrorangreb, heriblandt burkaklædte talibanere, der i 2017 stormede et universitet, og en burkaklædt kvinde, der forsøgte et selvmordsangreb i Peshawar, Pakistan i 2007. Heldigt nok, fik hun kun slået sig selv ihjel.

 

Et lidt komisk indslag er om terroristen Maulana Mohammad Abdul Aziz Ghazi, Islamabad, Pakistan, som det ikke lykkedes at flygte, selv om han var iført både burka og høje hæle. Det skulle være hans højde, holdning og topmave, der røbede ham!

 

Det er ikke muligt her at komme med samtlige eksempler på de forbrydelser, mænd og kvinder i burka og niqab har begået, men her er en opsummering af nogle af dem.

Læs også
Politibetjent omfavner islamisk ekstremist – formanden for Dansk Politiforbund jubler!

 

Chad i Afrika er dog værd særskilt at nævne, idet regeringen, da landet i 2015 blev udsat for et terrorangreb, to dage efter resolut vedtog et forbud mod den totale kvindeindhylning. Ikke noget med palaver i årevis om for og imod og konventioner, fremmede domstole, EU, FN og en fremmed ideologis ideer og krav. Når ens land stander i våde, så handles der her og nu.

 

Chad er i stærk modsætning til Storbritannien, der stadig intet gør for at forhindre islamiseringen af landet, bl.a. ved at forbyde burka og niqab på trods af de mange terrorangreb, landet har været udsat for og flugt ud af landet.

 

Her er en liste over de lande, der i 2016 helt eller delvis havde indført et forbud mod at tildække ansigtet.

 

Som den foreløbig sidste i rækken, indførte Algeriet for nylig en lov mod burka og niqab, dog (endnu) kun på offentlige arbejdspladser.

 

Amnesty International og FN

Et forbud er ikke idiotsikret mod terror. Men med det længe ventede forbud, som vi efter års palaver endelig har fået i 2018, er der en mulighed for, at hvad der end måtte vente os af terrorangreb fra vores uinviterede gæsters side, er de nok ikke forklædt i kvindetøj. Måske en ringe trøst, men er nok det bedste, vi kan forvente med de personer, politikerne fortsætter med at give adgang til vores land samt undlader at deportere efter deres forbrydelser.

 

Læs også
Vejen er nu banet for et burkaforbud i Holland – det åbne samfund forsvarer sig

Venstrefløjen og dens medløbere, der går ind for islams udbredelse i Danmark, har fået sig en forbundsfælle i Amnesty International. AI har ment sig berettiget til at bebrejde Danmark burkaforbudet. Det er, mener organisationen, en krænkelse af kvinders rettigheder, dvs. de muslimskes, ikke danske kvinders ret til at være fri for at blive krænket af en udefrakommende ideologi, som er i modstrid med alt, hvad vi selv og vores formødre har kæmpet for.

 

FN, hvor medlemslandene i Menneskerettighedsrådet bl.a. omfatter Saudi Arabien (sic.), kritiserer Frankrig, som i 2011 indførte burka og niqab forbud, og giver nu landet seks måneder til at komme med en acceptabel begrundelse for forbudet. Mon ikke bare FN skal stikke piben ind, da EU-Domstolen har givet grønt lys for, at hvert land selv kan bestemme.

 

Da Danmark og alle andre lande således har EU-Domstolen på sin side, burde politikerne verfe AI’s kritik væk. Man skulle tro, at organisationen havde rigeligt at gøre med at kritisere EU-landenes regeringer for at udsætte urbefolkningerne – herunder ikke mindst kvinderne – for islamiske forbrydelser.

 

I stedet forsvarer poltikerne sig med, at da burka og niqab undertrykker kvinder, vil et forbud gøre det lettere at integrere muslimske kvinder. Herre jemini, disse kvinder er allerede integreret. Og det endda i den mest fundamentalistiske og barbariske af alle islams sekter, nemlig wahhabismen. Men lykke til, hvis de tror, at de vil være i stand til at ændre på det.

 

Det er ubærligt at være vidne til den slags afværgende politikersnak. Wahhabisme hører ikke hjemme i Vesten, da den promoverer den fremadskridende islamisering. Samtidig skal forbudet gøre det vanskeligere for forklædte terrorister at komme tæt på os for at undgå at blive opdaget. For politikerne kan vel næppe mene, at årsagen til, at de danske voldsfascister og bankrøvere heller ikke må bære elefanthue, er, at de er undertrykte?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…