Marokkansk terrorist dræbte to finner med kniv og sårede otte – råbte angiveligt “Allahu Akbar!”

Twitter
Finsk politi efterforsker nu fredagens voldsomme knivangreb i byen Turku (Åbo på svensk) som terror.
Gerningsmanden er en 18-årig marokkaner, der kom til Finland som asylansøger sidste år. Han løb omkring på to pladser i byens centrum og svingede vildt med en stor kniv mod tilfældige mennesker. Han gik udpræget efter kvindelige ofre.
To af kvinderne blev dræbt, begge finner, mens otte blev sårede. Efter 20 uhyggelige minutter fik politiet skudt og såret ham i benet, så han kunne pacificeres. Yderligere fire personer er blevet anholdt i sagen, alle marokkanere.
Den offentlige TV-station Yle, der svarer til Danmarks Radio, referer et øjenvidne ved navn Laura Laine:
“Vi hørte, at en ung kvinde skreg højt i et hjørne af torvet. Vi så en mand på torvet, en kniv glimtede og viftede i luften. Jeg forstod, at han havde stukket nogen.”
“Allahu Akbar!”
Fredag sagde finsk politi, at man hverken ville be- eller afkræfte, at der var tale om en terrorhandling. Men nu slår politiet altså fast, at sagen efterforskes som terror.
Flere vidner sagde umiddelbart efter de voldsomme begivenheder, at de havde hørt gerningsmanden råbe: “Allahu Akbar!” (“Allah er størst!”). Det velkendte kampråb for islamister og terrorister.
Dette indikerede, at der var tale om en terrorhandling, og det flugter med politiets nuværende opfattelse af sagen. Politiet har dog foreløbig ikke forholdt sig til, om man har fået bekræftet, at marokkaneren råbte sådan.

Tre islamiske terrorangreb på to dage

To islamiske terrorangreb ramte torsdag Barcelona-området i Spanien. Endnu et angreb, der ser ud til være islamisk terror, ramte fredag Turku i Finland. I alle tre angreb var der i øvrigt marokkanske gerningsmænd.

 

Fælles for de tre angreb var, at der blev brugt meget simple metoder. I Spanien blev biler kørt ind i en menneskemængde. I Finland overfaldt gerningsmanden intetanende forbipasserende med en kniv.

 

Disse simple metoder er blevet anbefalet af Islamisk Stat. Vi ser nu, hvordan de bruges til at gennemføre stadig flere islamiske terrorangreb i Europa.

 

Netop den simple fremgangsmåde gør det svært for myndighederne at nå at gribe ind.

 

Desværre er det ikke svært at finde rekrutter til denne islamiske terror. Det har den hovedløse og uansvarlige udlændingepolitik, som er blevet ført i Europa, sørget for.

 

I forgårs Barcelona. I går Turku. Hvor sker det næste gang – og hvornår?

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…