Den ellers så barske Danny Abdalla tryglede i retten for at undgå en hård straf – “de lyver alle sammen”

HOLSTEBRO. Tirsdag var sidste dag i Retten i Holstebro i den omfattende sag mod den berygtede bandeleder Danny Abdalla.

 

Her fik Danny Abdalla det ord i sagen, inden retten trækker sig tilbage for at gennemgå det omfattende materiale i den store sag med 36 anklagepunkter.

 

”Jeg har fortalt det hele,” sagde han med henvisning til, at han har erkendt sig skyldig i tolv af anklageskriftets 36 anklagepunkter og fortsatte:

 

”Hvis jeg skal dømmes, skal jeg dømmes ligesom alle de andre.” Der er her tale om medtiltalte, som alle på nær én har fået mere eller mindre kortvarige domme, red.

 

Danny Abdalla står til udvisning til Libanon men lever på tålt ophold i Danmark. Han har ikke overholdt sin meldepligt men opført sig som det passede ham.

 

 

Om voldtægtsanklagerne: De lyver allesammen

Den tungeste del af anklagepunkterne er voldtægterne og kvindemishandlingerne, og det er med henvisning til dem, at anklageren, Lis Hebsgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi kræver tidsubestemt forvaring.

 

Her benægter Danny Abdalla alt.

 

”Jeg skal ikke dømmes, jeg har aldrig haft sex med hende, sagde han om den ene af de to kvinder, der har anmeldt ham for voldtægt, og fortsatte:

 

”Hun melder folk for voldtægt for at tjene penge.”

 

Læs også
Politifolk undrer sig over for Den Korte Avis: ”Hvorfor bliver Danny Abdalla ikke udvist – hvad med om I borer lidt i det?”

Om den anden sagde han kort og godt, at ”hun har løjet rigtigt mange gange. Hun lyver om alt,” og erkendte om sig selv at:

 

”Jeg er ikke Guds bedste barn, men jeg skal ikke dømmes for voldtægter, jeg aldrig har begået,” lød det slutteligt fra Danny Abdalla, som også sagde noget om, at han har børn.

 

Her er voldtægterne og mishandlingerne, der kan give Abdalla forvaring

I den ene af de to voldtægtsanklager skal Danny Abdalla ifølge anklageskriftet skubbet en kvinde ind i et soveværelse, hevet hendes tøj af medens hun græd og strittede imod. ”Tiltalte greb fat om hendes hals, fastholdt hendes arme og ben og gennemførte samleje,” fremgår det af anklageskriftet.

 

I den anden voldtægtssag slog han ifølge anklageskriftet hende ”adskillige gange i hovedet og på overkroppen, skubbede hende og flere gange kastede hende mod gulvet, hvorefter han smed hende ned i en sofa, pressede en pude mod hendes ansigt og holdt den fast mod hendes ansigt, således at hun ikke kunne få vejret og herefter, mens tiltalte fortsat slog hende i ansigtet og på kroppen, rev hendes tøj af og tiltvang sig samleje med hende.”

 

”Jeg er gangster af ære”

Foruden voldtægterne er der også kvindemishandlingerne.

 

Læs også
Danny Abdalla amok i retten – det gik ud over dommeren, der havde givet ham en forvaringsdom

Således skal Danny Abdalla ifølge anklageskriftet uden på tøjet have befamlet en kvinde på brysterne og derpå tvunget hende til at blotte sine bryster, som han fotograferede med ordene:

 

”Jeg er gangster af ære, og hvis du ikke hører efter, har du bare at se, hvad der sker.

 

En anden kvinde har Danny Abdalla ifølge anklageskriftet systematisk mishandlet i perioden fra 1. juli til 24. september 2015 ved at slå hende med ”knyttet hånd i hovedet og på kroppen” og desuden også slået hende med ”bælter, kæder, kabler og hundesnore.”

 

Desuden han flere gange slået ”hendes hoved mod gulvet og ind i en væg, tog kvælertag på hende og kastede hende mod jorden, sparkede hende på kroppen og trak hende ved håret hen ad gulvet,” ligesom Danny Abdalla flere gange har truet hende med en kniv og tvunget hende til at kysse hans sko, medens han filmede det.

 

Yderligere to kvinder har ifølge anklageskriftet været udsat for Danny Abdallas behandling.

 

Der bliver afsagt dom i sagen på torsdag.

 

Læs også
På det første retsmøde grinede Danny Abdalla – men grinet stivnede i går, da anklageren kom med sit krav til en meget høj straf

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2017/den-storkriminelle-danny-abdalla-levede-det-soede-liv-men-nu-er-han-stillet-for-retten-og-fremtiden-tegner-dyster/

 

https://denkorteavis.dk/2017/retssag-mod-danny-abdalla-med-alvorlige-anklager-og-nu-vil-ingen-vidne-til-hans-fordel-tvaertimod-mener-et-vidne-at-det-er-chikane-fra-abdalla-at-indkalde-hende/

 

https://denkorteavis.dk/2017/desperat-danny-abdella-amok-i-retten-hun-lyver-hun-bruger-falske-anklager-mod-mig-raabte-han-men-saa-blev-dommeren-gal/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…