To bevæbnede udlændinge begik væbnet røveri mod guldsmedeforretning på Frederiksberg – politiet offentliggør foto og beder om hjælp

De to mænd på fotoet, den ene i sort hættetrøje og den anden i døråbningen til guldsmedeforretningen i den grå hættetrøje, er begge bevæbnede udenlandske røvere.

 

Fotoet viser også den knallert med blå skærm, som begge røvere kørte bort på efter røveriet.

 

Truede sig til smykker med en pistol

Som vi tidligere har skrevet her i avisen, blev røveriet begået i fredags den 9. juni klokken 14:40 mod guldsmedeforretningen ”Pigen og Diamanten” på Værnedamsvej på Frederiksberg.

 

De to mænd gik bevæbnet med en pistol ind i forretningen og truede med pistolen sig til smykker af en endnu ikke opgjort værdi.

 

Enten østeuropæere eller mellemøstlige
Københavns Politi bringer følgende signalement af de to bevæbnede røvere, som formentlig har nydt godt af det grænsefrie Schengen og EU-reglerne om arbejdskraftens frie bevægelighed:

 

A: Østeuropæisk eller mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 180-190 centimeter. Kropsbygning: Almindelig. Talte slavisk. Blågrønne øjne. Han var iført en grå hættetrøje med hvid skrift mrk. “Adidas”, sorte bukser, mørk kasket og ansigtsmaskering, samt grå handsker. Han medbragte to store sorte sportstasker af mærket Hummel.

 

B: Østeuropæisk eller mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 170-175 cm, kraftig til fedladen, brune øjne. Han talte engelsk. Han var iført sort hættetrøje med gul/hvid skrift over brystet og lænden mærket ”Bulrot”, sorte bukser, mærket Nike, sorte løbesko mærket Nike Free, sorte sokker, mørk kasket, ansigtsmaskering og grå handsker.

 

Bemærk den karakteristiske knallert

De var kørende på en blå og sort knallert, formentlig mrk. PGO Hot 50. Bagskærm, nummerplade og baglygte mangler. Blå sideskærme og front.

 

Den knallert burde være nem at genkende.

 

Efter røveriet gik gerningsmændenes flugtrute formentlig ad Frederiksberg Allé og ad ukendte veje til området ved Danas Plads på Frederiksberg C. Sidst set på Danas Plads, hvor de kørte mod søerne.

Læs også
Han ligner en almindelig kunde på vej ind i Rema 1000 – men lige om lidt trækker han en kniv

 

Oplysninger i sagen til Københavns Politi på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…