Motionscyklist fandt pose i skoven: ”Da jeg så, hvad der var i posen, hoppede jeg tilbage” – og så skyndte han sig at ringe til politiet

Colourbox

En tur på mountainbike i Vestskoven på Københavns Vestegn endte i en mareridtsagtig Hitchcock-gyser for en mand fra Ballerup, og han holder sig i fremtiden garanteret langt væk fra henkastede Ikea-poser.

 

”Jeg kører lidt rundt og ser, om der er nye mountainbike-ruter i Vestskoven. Stien ender blindt. Jeg kan se, at der ligger nogle Ikea-poser. Jeg bliver nysgerrig og vil se, hvad det er,” fortalte cyklisten i retten i mandags den 27. november, skriver BT.

 

Men det gør cyklisten formentlig aldrig mere, efter at han havde set indholdet i en af poserne:

 

”Jeg ser, hvad jeg synes ligner et hoved, der ligger i en pose. Jeg kan se nakken eller sådan noget. Så hopper jeg tilbage,” fortæller cyklisten, der straks ringede 112.

 

I posen lå der et afskåret rockerhoved

Det viste sig, at posens indhold var et afskåret hoved tilhørende Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen, der blev dræbt den 29. august i en lejlighed i Ballerup.

 

De øvrige poser, der lå rundt omkring, indeholdt Satudarah-rockerens lig, der var parteret i fire-fem dele.

 

Detaljerne om fundet kom frem under retssagen mod en 35-årig mand, de er tiltalt for drab, grov vold, ulovlig tvang, frihedsberøvelse og usømmelig omgang med lig, skriver BT.

 

Tvang rockerens ven til at partere sin kammerat

Den 35-årige erkender drabet, men hævder, at det var sket i selvforsvar, efter at Satudarah-rockeren havde truet med at slå ham ihjel på grund af uenigheder om en spillegæld.

 

Efter drabet truede den 35-årige Satudrah-rockerens 21-årige ven til at partere liget af sin kammerat.

 

Læs også
Hun gjorde alt, hvad hendes muslimske kæreste krævede, men én ting nægtede hun – så slog han hende ihjel

Den 35-årige hævder, at han var alene om at fjerne liget, men anklagemyndigheden mener ifølge BT, at han fik hjælp af andre, som stadig er på fri fod.

 

Der bliver afsagt dom i sagen den 7. december.

 

Du kan læse hele artiklen i BT her:

https://www.bt.dk/krimi/cyklist-fandt-rockers-hoved-i-en-pose-i-skov-ved-ballerup-saadan-beskriver-han-selv

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…