Han var et stort navn som finansminister – nu kalder han indvandringen for ‘en tikkende bombe’

Kjell-Olof Feldt var svensk socialdemokratisk finansminister i periode 1983-90. Han havde stor succes og var en bredt respekteret politiker – ikke bare i Sverige, men i hele Europa, herunder Danmark.

 

Feldt har altid været kendt for at sige sin mening lige ud. Og han fornægter sig ikke i et aktuelt interview med Svenska Dagbladet.

 

Her erklærer han uden omsvøb, at indvandringen en ”en tikkende bombe”. Det er ellers ikke god latin blandt svenske socialdemokrater. Han peger på en af indvandringens ekstreme konsekvenser:

 

”Der bor mindst en halv million mennesker i Sverige, som vi ikke aner, hvad vi skal gøre ved. Vi ved ikke, hvordan de bor, eller hvad de lever af. Jeg ved ikke, hvordan de mennesker skal bære sig af med at komme videre.”

 

Avisens spørger, hvad politikerne kan gøre ved det. Kjell-Olof Feldt svarer rent ud:

 

”Jeg ved det ikke. Jeg tror knap, at nogen ved det. Man forsøger bare at holde låget på.”

 

Han føjer til:

 

”Flygtningekrisen og håndteringen af den har ødelagt tilliden til partierne hos mange, mange mennesker. Det er der ingen tvivl om.”

 

Feldt siger, at han forventer et fortsat borgerligt flertal i Sverige efter valget.

 

Det vil hans socialdemokratiske partifæller næppe bryde sig om. Men Feldt har aldrig været manden, der bare ville gøre sine egne tilpas.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

I modsætning til de politisk korrekte skønsnakkere er han optaget af virkeligheden. Og virkeligheden er, at indvandringen er ”en tikkende bombe.”

 

https://samtiden.nu/2017/10/feldt-migrationen-ar-en-tickande-bomb/

 

https://www.svd.se/s-legendaren-borgerlig-majoritet-efter-valet

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…