Uledsagede flygtningedrenge er anholdt for grov voldtægt af andre drenge

To drenge i 15-års alderen, begge fra Afghanistan er anholdt og mistænkt for voldtægt af en anden uledsaget flygtningedreng.

 

Voldtægten er sket mandag på det asylhjem i Alvesta i Småland, hvor alle tre drenge boede.

 

Ifølge politiet ankom de to afghanske drenge til Sverige den 3. november 2015 hvor de søgte om asyl. Ingen af drengenes har endnu fået asyl.

 

Politiet vil ikke udtale sig om ofret men siger kun, at alle tre var børn, og at voldtægten var grov.

 

Desværre var overgrebet i Alvesta ikke enestående.

 

Det samme skete i Uppsala

Onsdag anholdt politiet i Uppsala to 16 årige drenge for voldtægt af en tredje dreng.

 

De to 16-årige og ofret boede også sammen på et asylhjem for uledsagede flygtningebørn. De to 16-årige skal forhøres torsdag.

 

Voldtægten blev anmeldt tirsdag aften, efter at ofret havde været på hospitalet, med en voksenven. Ofret befinder sig nu hos voksenvennen.

 

Enormt antal uledsagede flygtningebørn

Sverige har modtaget et enormt stort antal “uledsagede flygtningebørn”, og tilstrømningen vokser dramatisk.  Sverige forventede at modtage 12.000 uledsagede flygtningebørn i 2015, men antallet blev opjusteret til 30.000 i efteråret.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Ifølge migrationsverket kommer en stor del fra Afghanistan hvor 70 procent af befolkningen er under 25 år. (Politiken)

 

At Sverige har modtaget så stort antal uledsagede flygtningebørn kan hænge sammen med, at det er langt bedre at få status af flygtningebarn end flygtning i Sverige. Desuden foretager svenske myndigheder ikke systematisk medicinsk tjek af børnenes alder, hvor der måtte være tvivl om den reelle alder. Det gør vi i Danmark.

 

Mere end halvdelen blev testet voksne

I perioden fra oktober 2013 og til og med oktober 2014 ankom i alt 744 såkaldte flygtningebørn, altså børn og unge op til 18 år, til Danmark for at søge om asyl.

 

Af tal fra Justitsministeriet fremgår det, at 300 af dem blev alderstestet ved hjælp af blandt andet røntgenfotografering af tænder og håndknogler, og det viste sig, at 71,7 procent af dem eller i alt 215 viste sig at være 18 år og derover.

 

En tidligere test, der omfattede 637 uledsagede flygtningebørn, der søgte asyl i Danmark i 2011 og 2012, viste, at 51 procent af dem eller i alt 327 var 18 år og derover. (Metroxpress, DKA)

 

Tallene fra Danmark er alarmerende, og både Finland og Norge melder om at deres fund ligger omkring 66 procent. Rigtig mange af dem, der påstår, at de er under 18 år er det ikke. Så hvis man har tænkt sig at snyde sig til uretmæssige velfærdsservice stiler man naturligvis mod Sverige, hvor man ikke risikerer at blive afsløret af en medicinsk undersøgelse.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Knap 10 procent blev dømt voksne

I 2013 ankom 3.848 uledsagede flygtningebørn til Sverige. 342 af dem blev, uden medicinsk undersøgelse afvist som værende barn. Deres kroppe har altså været så tydeligt udviklede, at en okular undersøgelse alene kan fastslå at der er tale om én voksen.

 

Når så stort et antal kan afvises uden medicinsk undersøgelse vil man højst sandsynligt finde langt flere ved undersøgelse af tænder og knogler. Måske lige så mange som i Danmark, Norge og Finland. Med det enorme antal flygtningebørn i Sverige ville det betyde tusindvis af mænd som har fået status af uledsaget flygtningebarn.

 

Hvorvidt de to voldtægter i Sverige kan være begået af voksne som har snydt sig yngre er uvist, men muligheden foreligger.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…