Maskerede mænd har smadret Yoldas Akkayas ny sexklub tæt på indvandrerghettoen Gellerup

Yoldas Akkaya har knap fået nøglerne til en ejendom, hvor han planlægger at åbne en sexklub, før nogen forsøger at skræmme ham fra ideen.

 

Han har selv sagt, at sexklubben – eller swingerklubben –  blandt andet skal være med til at højne integrationen af dårligt integerede indvandrere i det vestlige Aarhus,

 

Yoldas Akkaya er af tyrkisk-kurdisk afstamning. Han er 33 år og født og opvokset i Gellerup. Han er med egne ord ”besat af sex” og siger, at fordi hans selvværd er meget lille, kan han godt lide S/M. Han har været på kontanthjælp i 13 år og er to gange dømt for voldtægt af mindreårige piger. (Ekstra Bladet)

 

Yoldas Akkaya har altså ladet sig forsørge af det danske samfund gennem hele sit voksenliv, men nu planlægger han så at blive selvstændig. Han har lejet et nedlagt landbrug, og planen er at åbne en sexklub (swingerklub) og et sted, hvor teenagere kan hænge ud, spille paintball og holde teknofester.

 

Men det er der altså nogle, der er meget imod.

 

Søndag aften ved 23-tiden mødte 4-7 hætteklædte personer op på adressen. Med sten knuste de adskillige ruder i ejendommen og på de parkerede biler. Hærværksmændene tømte herefter en pulverslukker inde i bygningen, før de forsvandt i ukendt retning. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

 

Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på 114.

 

Kastede sten efter sex-kongen

Ifølge Yoldas Akkaya forsøgte mændene også at gøre skade på ham selv. Han skriver på Facebook natten til mandag:

 

”Så har der lige været 6-7 hætteklædte mænd, der har lavet ulovlig indtrængen på Glamhøjvej  og kastet sten efter mit hoved og smadret 9-10 ruder i butikken + alle mine bilruder og min udlejers lastbilsforrude + tømt en pulverslukker inde i bixen. Heldigvis fik de ikke smadret mig, da jeg forskansede mig indenfor i butikken. Politiet var hurtigt herude.”

 

Det er godt, at politi var hurtigt til stede, men lokalstationen i Gellerup er også godt bemandet.

Læs også
Morten var ved stranden med sine børn: ‘Fem muslimer’ omringede ham og truede med kniv: “Tror du bare, du kan gå her”

 

Hvem kan have interesse i at smadre Yoldas sexklub?

Ifølge Østjyllands Politi er det sparsomt med signalementet af gerningsmændene, så det er endnu uvist hvem det har været.

 

Imidlertid er der næppe tvivl om, at der er en del indvandrere i Gellerup som har interesse i, at forpurre Yoldas Akkayas planer om en sexklub og et aktivitetscenter for unge teenagere.

 

Troende muslimer må se med stor bekymring på Yoldas Akkayas nye sexklub, som ligger blot få stenkast fra indvandrerghettoen Gellerup.

 

Samtidigt er det en pligt for enhver muslim, at ”retlede” andre muslimer, så det er næppe usandsynligt, at gerningsmændene er at finde i det muslimske religiøse miljø i Gellerup.

 

Den Korte Avis har i dag en artikel om Yoldas Akkaya sexklub, læs her.

 

Læs også
Bilist overhalede bus i Skive – så blev han truet af arabisk buschauffør

Kilde: Østjyllands Politi og Facebook

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…