En indvandrer har fundet på et nyt, spændende integrationsprojekt: en sexklub, hvor danske kvinder skal betjene indvandrermænd

Facebook

Yoldas Akkaya er af tyrkisk-kurdisk afstamning. Han er 33 år og født og opvokset i Gellerup. Han er med egne ord ”besat af sex” og siger, at fordi hans selvværd er meget lille, kan han godt lide S/M.

 

Ifølge Ekstra Bladet har Akkaya været på kontanthjælp i 13 år. Han er dømt for sexforbrydelser i 1999 og i 2001, begge gange for voldtægt af mindreårige piger. (Ekstra Bladet)

 

Yoldas Akkaya har altså ladet sig forsørge af det danske samfund gennem hele sit voksenliv, men nu planlægger han så at blive selvstændig. Han har lejet et nedlagt landbrug, og planen er at åbne en sexklub (swingerklub) og et sted, hvor teenagere kan hænge ud, spille paintball og holde teknofester.

 

”Jeg er afhængig af sex, så hvad er mere oplagt end at åbne en swingerklub,” siger Akkaya til Ekstra Bladet.

 

Integration gennem rå sex med danske kvinder

Ifølge den voldtægtsdømte mand er intentionen at skabe et sex-univers, som et jysk modsvar til den vilde, rå sex, som man kun kan finde i swinger-miljøet i København.

 

Swinger-universet skal imidlertid kun være for voksne over 18 år, mens matriklens øvrige aktiviteter med fester og paintball skal være for unge i teenagealderen.

 

”Her skal være nydelse og glæde for de voksne og fest og leg for de unge” siger han og uddyber:

 

”Jeg ser også mit nye sted som et projekt, der fremmer en bedre integration. Masser af muslimske mænd får ikke sex, når de er i byen i Aarhus. De danske piger synes måske, at de er frække og sjove, men de går hellere hjem med en kedelig dansker frem for en mand med muslimsk baggrund. Der er mange barrierer, der skal brydes ned i det danske samfund, og jeg håber, at de mange sex-frustrerede muslimske mænd så kan komme her og have sex med danske kvinder.” (Ekstra Bladet)

 

Man må altså forstå, at Akkayas nye klub, hvor dårligt integrerede indvandrermænd kan have rå sex med danske kvinder, er godt for integrationen.

 

Men de allerdårligst integrerede indvandrere er oftest kvinderne. Det er dog utænkeligt, at Yoldas Akkaya ville planlægge en sex-klub for dem.

Læs også
Mange unge indvandrere i København sætter religiøse love over demokratiet – men det søger man at skjule

 

Derimod satser han altså på danske kvinder til at betjene indvandrermænd.

 

Offentlig støtte til swinger-klubben?

Man må i hvert fald sige, at denne Yoldas Akkaya er en iværksætter med en utraditionel idé: Han vil ikke bare bringe indvandrermænd sammen med villige danske kvinder. Han vil også bringe rå sex og teenagere – herunder vel også mindreårige –  sammen under ét tag.

 

Det forlyder ikke, hvor han vil hente pengene fra til sin kombinerede sex- og ungdomsklub. Men det kan jo være, at han har tænkt sig at søge om offentlige puljemidler til sit spændende integrationsarbejde?

 

Der er jo gennem tiderne givet offentlig støtte til alle mulige såkaldte integrationsprojekter, hvoraf langt de fleste har været penge ud af vinduet. Så måske findes der også politikere eller embedsmænd, der er villige til at bruge penge på denne helt specielle tilgang til integration.

 

Man tør efterhånden ikke udelukke noget.

 

Læs også
DF fik sin vilje: Flygtninge, der vil kunne rejse hjem, skal ikke integreres – oppositionen raser
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…