En enlig mor inviterede asylansøgere til at bo i sit hjem – det fik alvorlige konsekvenser for hendes 10-årige datter

Modelfoto/Colourbox

Sidste sommer besluttede 10-årige Emmas mor, at hun ville åbne sit hjem i Skåne for asylansøgere. Emma fik besked på at opgive sit værelse, så to ’uledsagede flygtningebørn’ kunne flytte ind i stedet.

 

Emma måtte i stedet flytte ind til moderen på hendes værelse. Pigen var ked af arrangementet, men der var ikke noget at gøre. Asylansøgerne kom i første række.

 

Fik det meget dårligt

En aften i august lå Emma og sov. Pludselig mærkede hun, at nogen tog hende hårdt på brystet. Det var det ene af flygtningebørnene, Isak fra Eritrea, der var i gang.

 

Efter overgrebet fik Emma det meget dårligt. Hun turde ikke sige noget om det passerede for ikke at skabe problemer for moderen.

 

Hun turde heller ikke tale med Isak eller se på ham. ”Han så på hende på en væmmelig facon, og hun ville ikke have, at han skulle gøre det samme igen. Hun tænkte meget og var bange.” Sådan hedder det i den senere dom fra retten i Lund.

 

Det endte med, at Emma fortalte en veninde om, hvad der var sket. De fortalte det videre til venindens storesøster, og ved et tilfælde hørte venindens mor også om det.

 

Emma fortalte det så til sin voksne storebror. Han blev vred og konfronterede Isak med det, men denne nægtede alt.

 

På et tidspunkt gik Isak så alligevel til bekendelse, men da han blev forhørt af politiet, trak han det hele tilbage igen.

 

Samtaleterapi

Isak hævdede dengang, at han kun var 15 år gammel. Det stemmer dårligt overens med de oplysninger, som han i øvrigt har givet. Men retten fandt ingen anledning til at sætte spørgsmålstegn ved de 15 år.

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Så i fredags blev han dømt til anbringelse på en ungdomsinstitution.

 

For at indse, hvordan han har forbrudt sig mod den 10-årige pige, skal han nu i … samtaleterapi.

 

Det skal få ham til at ”reflektere over offerets oplevelse af hans handlinger”, ”lære sig at styre sine impulser”, ”udvikle sin konsekvenstænkning” og ”bearbejde eventuelle tidligere oplevelser i livet”.

 

Samtaleterapien skal foregå en gang om ugen i mindst tre måneder.

 

Opdigter en kunstig virkelighed

Man ved ikke, om man skal grine eller græde. En ung eritreansk mand, der kommer fra et helt anderledes hårdt samfund, skal nu bringes på ret køl gennem en rigtig blød, svensk, selvreflekterende snakkekultur!

 

Meget velmenende, meget politisk korrekt – og totalt uden jordforbindelse.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Myndighederne opdigter simpelt hen en kunstig virkelighed. På samme måde som Emmas mor har opdigtet en kunstig virkelighed, hvor man viser sit store hjerte ved at placere et par unge mandlige asylansøgere lige op ad ens datter i hjemmet – og så vil alle være glade.

 

Men Emma er slet ikke glad. Moderens personlige godhedsprojekt har tværtimod givet hende et knæk.  Hendes storebror siger, at han aldrig før har set hende så ked af det. Da hun fortalte ham om det passerede, holdt hun om ham og græd.

 

”Hun er en stærk pige, som sjældent græder,” siger han.

 

Trods sexkrænkelsen af den 10-årige pige får Isak lov til at blive i Sverige.

 

Emma har et andet navn i virkeligheden.

 

(Fria Tider)

Læs også
Ny debat eksploderer: Asylansøgere kan lyve, som det passer dem, uden at blive straffet
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…