Der blev råbt efter dommeren: Fire unge indvandrere fængslet for at smugle maskinpistoler og ammunition fra Sverige til Danmark

You Tube

Indvandrere blandt tilhørere i retssalen råbte ukvemsord efter dommeren, da fire unge indvandrere i alderen 22 – 25 år i mandags den 29. februar ved Københavns Byret hver blev idømt hver tre års fængsel for ulovlig besiddelse af to maskinpistoler med tilhørende ammunition.

 

 

Ifølge Ekstra Bladet, der har dækket sagen ved byretten, blev alle fire efter en længere biljagt, hvor de i to biler forsøgte at køre fra svensk politi, stoppet ved Øresundsbroen den 28. maj sidste år og anholdt.

 

 

Der er tale om studerende inden for pædagogik og jura, og ejeren af den ene bil, en 25-årig jurastuderende, forsøgte ifølge Ekstra Bladet at skaffe sig af med de to maskinpistoler ved at smide dem i vandet ved Peberholmen.

 

 

Begge maskinpistoler var afmærket CZ Scorpion, som er tjekkisk.

 

 

”Fuck alle danskere”

Det er fortsat et mysterium for politiet, hvad de to kompakte og kraftige maskinpistoler skulle bruges til. Det kan der til gengæld gisnes om.

 

 

Under politiets ransagning af de fires bopæle fandt politiet ifølge Ekstra Bladet således blandt andet seks fuldt opladte mobiltelefoner med tilhørende uregistrerede simkort samt handsker og walkie-talkies.

 

 

På den ene af de tiltaltes bopæl fandt politiet desuden religiøse skrifter fra Hizb-ut Tahrir, og på den 25-årige jurastuderendes mobiltelefon en SMS-besked, som han havde skrevet til en af de andre få dage før, de tog til Malmø for at købe maskinpistolerne med tilhørende ammunition:

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

 

”Fuck alle danskere. Vi skal slå alle ihjel og drage til Jihad. Glæder mig. Vi er livsfarlige for vesten. Fuck jøder,” skrev den 25-årige således.

 

 

Købte våbnene af en svensker, der var under observation

Våbenhandlen, der fandt sted i Malmø, blev ifølge Ekstra Bladet afsløret, da den svenske kriminelle, som de fire indvandrere fra Danmark købte våbnene af, var under observation af svensk politi.

 

 

Anklagemyndigheden har hele vejen igennem været overbevist om, at hensigten med besøget i Malmø var at købe fire maskinpistoler. Altså en til hver.

 

 

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

Ved anholdelsen fandt politiet ifølge Ekstra Bladet da således også 13.350 danske kroner samt 30.000 svenske kroner i de to biler, og som ifølge anklagemyndigheden også skulle have været brugt til køb af våben.

 

 

Alle fire ankede dommen på stedet. Kun den 25-årige har erkendt våbenbesiddelse, medens de tre andre har benægtet ethvert kendskab til våben og ammunition.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…