Politibetjent, der har været ved grænsen den seneste uge, kritiserer medierne – de giver falsk billede af, hvem asylansøgerne er, siger han til DKA

Local Eyes

Den Korte Avis har været i kontakt med en af de politibetjente, der var på arbejde i forbindelse med de mange asylansøgeres ankomst ved grænsen.

 

Han siger, at alle medier jagtede historien om lidende børn og kvinder. Men ifølge ham var 85-90 procent af asylansøgerne unge mænd i alderen 18-35 år.

 

Betjenten gør opmærksom på, at medierne dermed skabte et indtryk af asylansøgerne, der lå fjernt fra virkeligheden.

 

Den Korte Avis har flere gange skrevet om denne form for fordrejning i medierne. De har i ekstrem grad gået efter at servere billeder af grædende eller meget søde børn og hårdt plagede mødre.

 

På den måde har de forsøgt at få folk til at føle sig onde, hvis de ikke bare støtter, at man smækker dørene op for asylstrømmen. Dermed undergraver de selvstændig tænkning og kritisk debat om konsekvenserne af den enorme folkevandring til Europa.

 

Vi lægger stor vægt på, at den pågældende betjent ud fra sine personlige erfaringer bekræfter, at hovedparten af asylansøgerne er en helt anden gruppe mennesker.

 

Vi respekterer af indlysende grunde, at betjenten ønsker at være anonym. Hans identitet er redaktionen bekendt.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…