Nyt mareridt: Den franske hær er rykket ud for at beskytte Paris’ vandsystem mod forsøg på massiv forgiftning

Colourbox

Mens Bruxelles nærmest er lukket ned på grund af frygten for terrorangreb, står Frankrig over for en ny alvorlig trussel.

 

Tolv beskyttelsesdragter over for kemiske produkter og ebola-virus er blevet stjålet fra et hospital i Paris. Også 30 par beskyttelsesstøvler samt handsker og masker er taget.

 

Det har fået myndighederne til at slå alarm. Man frygter, at beskyttelsesudstyret skal bruges til et kemisk terrorangreb. Et sådant angreb vil kunne få helt uoverskuelige konsekvenser.

 

Derfor er hæren nu rykket ud for at beskytte vandsystemet i Paris-området mod en forgiftning af vandet, der ville skabe en uhyggelig situation.

 

Man har nu kommet ekstra mængder klorin i vandet for at beskytte mod infektioner. Samtidig er man i gang med at undersøge vandsystemet for forgiftning.

 

Premierministerens advarsel

For kun få dage siden advarede landets premierminister Manuel Valls mod kemiske og bakteriologiske terrorangreb. Han sagde ved den lejlighed:

 

”Vi må ikke udelukke noget. Vi ved og er hele tiden bevidste om, at der er en risiko for kemiske og bakteriologiske våben. Den makabre fantasi hos hjernerne bag terroren er grænseløs.”

 

Hans advarsel blev hurtigt til brutal virkelighed. Selv hvis vandsystemet viser sig ikke at være angrebet, er tyveriet af beskyttelsesudstyret særdeles ildevarslende.

 

De europæiske samfund er utroligt sårbare over for fanatikere, der er skrupelløse nok til at bruge alle midler for at nå deres mål.

 

Herunder massiv forgiftning af befolkningen gennem vandet.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3328779/Paris-gripped-water-poison-fear-Brussels-turns-ghost-town.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…