Nu skal Danny Abdallah tvinges til at bo på udrejsecenter i Ikast-Brande

120 kriminelle er dømt til udvisning, men bor fortsat i Danmark. De kan af forskellige grunde ikke sendes til deres hjemland. De lever på en “kriminel meldepligt”.

 

Dertil kommer et antal som også skal udvises, men fortsat lever på “tålt ophold”. Knap 70 lever på “tålt ophold”. Af dem har godt 40 begået alvorlig kriminalitet.

 

“Tålt ophold”. Det betyder, at de får et mindre beløb at leve for, og at de ikke må arbejde. Desuden skal de melde sig en gang om ugen på Center Sandholm i Nordsjælland. Nogle skal melde sig hyppigere.

 

Men området sejler.

 

En del tager slet ikke meldepligten alvorligt. Den er blevet overtrådt, uden at det har konsekvenser.

 

Gruppen på “tålt ophold” har overtrådt meldepligten 4.658 gange. Det fremgår af et svar fra integrationsminister Inger Støjberg. (Den Korte Avis 11.11)

 

En af dem er Danny Abdallah som har boet flere steder i Jylland i hus med flere biler. Det har Den Korte Avis skrevet om flere gange.

 

http://denkorteavis.dk/2015/storforbryderen-danny-abdallah-er-pa-talt-ophold-og-skal-melde-sig-hver-dag-men-han-lever-det-sode-liv-vi-spurgte-regeringen-hvad-den-vil-gore/

 

Men det skal være slut nu, siger Inger Støjberg.

 

Regeringen har besluttet at åbne et udrejsecenter i Kærshovedgård, der er det nuværende åbne fængsel i Ikast-Brande Kommune.

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Her skal de udviste kriminelle for fremtiden opholde sig. Det gælder også Danny Abdallah. Det skriver Ekstra Bladet (15.12)

 

Fængslet er et godt sted, fordi det ligger langt væk fra store byer. Det vil være meget ubekvemt for mange af de udviste kriminelle, siger Inger Støjberg. (Ekstra Bladet 15.12)

 

Fængslet bliver udstyret med hegn, elektronisk adgangskontrol og mulighed for at visitere folk. Der skal også være mulighed for skrappe sanktioner for dem, der ikke overholder meldepligten.

 

Inger Støjberg siger til Ekstra Bladet at hun gerne så at man kan bruge fodlænke.

 

Kærshovedgård forventes at blive taget i brug i løbet af de ny år.

 

Samråd

Det får hun mulighed for at uddybe, når hun i dag skal i samråd i Folketingets retsudvalg.

Læs også
Lars Løkke, Inger Støjberg og Mette Frederiksen siger ja til FN-pagt, der lægger op til langt større ikke-vestlig indvandring

 

Her skal hun blandt andet forklare hvorfor der ud over 44 på “tålt ophold” er 120 på “kriminel meldepligt”.

 

Det blev afsløret af Ekstra Bladet og TV3 i begyndelsen af november til politikernes store forbløffelse.

 

“Vi føler os ført bag lyset”, sagde Peter Skaarup dengang. (Den Korte Avis 11.11)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…