Hun har foreløbig haft 250 køretimer igennem 14 år – og hun har stadig ikke fået kørekortet

Colourbox

Hun har været igennem 250 køretimer i løbet af 14 år til en samlet pris af over 50.000 kr. Hun har haft fem forskellige kørelærere og er dumpet fire gange til køreprøve.

 

Hun har under sine køretimer tilbagelagt en samlet strækning, der svarer til en køretur fra London til den australske by Perth.

 

Det er der ikke mange, der gør Janine Mars fra den engelske by Chatham efter.

 

Trods de mange timer, er hun stadig ikke i stand til at komme ud af et vejkryds uden at gå i stå med bilen.

 

Hun mener selv, at det skyldes manglende selvtillid, når hun sidder bag rattet. Men hun medgiver også over for Daily Mail, at hun har elementære problemer med sine køreevner:

 

”Det at køre falder ikke naturligt for mig. Jeg kan ikke helt finde ud af det der med at bruge begge ben og hænder på forskellige tidspunkter.” Ja, så kan det jo unægtelig være lidt svært.

 

”Alle siger til mig, at det nok skal komme – men nu er der gået 14 år, og jeg venter stadig.”

 

Moderen er ved at være træt af det

Janines mor Radha, der selv har kørekort, er ret ivrig efter, at datteren får taget kortet. Radha er nemlig ved at være træt af at skulle køre den 31-årige Janine rundt hele tiden.

 

Det kan være lidt anstrengende, siger moderen. For Janine er nemlig en fremragende chauffør … når hun sidder på bagsædet og ved alt om, hvordan Radha burde køre.

 

Men så snart hun selv sidder bag rattet, stivner hun fuldstændig.

Læs også
Hun var jomfru og så tyk, at hun frygtede, at hun aldrig ville opleve kærlighed. Men så tog pokker ved hende

 

Den senest gang, Janine dumpede, var i oktober sidste år. Siden har hun holdt pause. Men nu har hun planer om en intensiv køretræning. Det er hendes eneste chance, mener hun. Moderen har lovet at betale halvdelen af bilen, hvis hun består køreprøven.

 

Ingen vil have hende

Men Janines første udfordring består i overhovedet at finde en kørelærer. ”Sidst, jeg prøvede at finde en kørelærer, var der ingen i regionen (Kent), der ville have mig, fordi de ved, hvor dårlig jeg er til det. De har så at sige sortlistet mig. Men det vil jeg nu ikke bebrejde dem.”

 

Det er blevet en hel besættelse for Janine Mars at få det kørekort. Så rekorden på 250 køretimer vil garanteret blive slået – af hende selv.

 

Men det er unægtelig op ad bakke, når man ikke kan finde ud af ”det der med at bruge begge ben og hænder på forskellige tidspunkter”.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…