Stort forlag stopper al omtale og alle billeder af grise og pølser – de vil ikke krænke muslimer og jøder

Pegga Pig (You Tube)

Oxford University Press er et stort internationalt forlag inden for bøger til uddannelsesbrug.  Forlaget har skrevet et brev ud til sine forfattere, hvor man forbyder omtale af grise, pølser og andet, der er forbundet med svinekød.

 

Det skulle være for ikke at krænke muslimer og jøder, der ikke må spise svinekød.

 

Og det kommer frem, netop som politikere, meningsdannere og journalister er ved at falde over hinanden for at forsvare ytringsfriheden i anledning af terrorangrebet mod Charlie Hebdo i Paris!

 

Her bevæger den politisk korrekte selvcensur og angst for at krænke nogen sig helt ud i det absurde. Grise er en del af virkeligheden, og man kræver altså, at forfatterne over for skolebørn skal lade, som om denne del af virkeligheden ikke eksisterer.

 

Forlagets forsvar

Forlaget forsvarer sig med, at deres bøger til uddannelse sælges i mere end 150 lande, og at man derfor må tage hensyn til kulturforskelle og tabuer.

 

Men dermed tager man netop ikke hensyn til de mange lande, hvor grise og svinekød er en del af børn og unges verden. Grise optræder også som figurer i tegnefilm og bøger såsom den populære tegnefilm om Peppa Pig.

 

Samtidig anvender man en fuldkommen hysterisk målestok for, hvad der kan virke krænkende på muslimer og jøder.

 

”Absolut og totalt nonsens”

Som en repræsentant for den jødiske organisation Jewish Leadership Council tørt konstaterer: ”Jødiske love forbyder at spise svinekød, men ikke at omtale ordet eller det dyr, som kødet kommer fra.

 

Det muslimske britiske parlamentsmedlem fra Labour, Khalid Mahmood, kalder forbuddet for ”absolut og totalt nonsens”.

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Det konservative parlamentsmedlem Philip Davies siger: ”Vi er nødt til at få styr på den slags vanvittig politisk korrekthed.”

 

På Charlie Hebdo mistede 10 bladfolk livet, fordi de ikke ville give køb på ytringsfriheden. Man må håbe, at skammens rødme nu breder sig i ansigterne hos de ansvarlige på Oxford University Press efter det, der skete i Paris i sidste uge.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2908910/Oxford-University-Press-bans-sausages-pigs-children-s-books-avoid-offending-Jews-Muslims.html#v-3321874757001

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…