Et ægtepar kørte på ferie i Sverige, men der mødte dem et helt andet billede end det, de havde forventet

You Tube

Jutta og Michael Huhn bor uden for Frankfurt i Tyskland.

 

Når de ferierer kan de godt lide friheden i selv at køre. Det gjorde de også fornylig, hvor turen gik til Sverige, første stop var en campingplads i Malmø.

 

Jutta og Michael havde aldrig været i Sverige, så de glædede sig.

 

Men starten på parrets ferie blev overhovedet ikke som forventet, hyggelig og med masser af gode vibrationer.

 

Da Jutta og Michael gik den første spadseretur rund på campingpladsen, så de, at mange af de andre campister var sigøjnere.

 

Det er så, hvad det er, men ægteparret oplevede, at sigøjnerne var støjende, og at de havde en truende og aggressiv adfærd, når de befandt sig uden for vognene.

 

-Vi så, at en gruppe EU-migranter, eller sigøjnere som vi siger på tysk, dominerede hele området. De bevægede sig rundt uden for vognene på en aggressiv højlydt måde. Det gjorde mig ubehageligt tilpas, fortæller Jutta Huhn.

 

Men det var ikke kun adfærden, det var galt med.

 

-Der var beskidt på toiletterne og i brusekabinerne. Vi blev meget skuffede, fordi vi havde forventet os noget andet, og især til 200 kr. pr. overnatning.

 

Sverige er kendt for storslået natur, renlighed, ordnede forhold og venlige mennesker. Derfor har Sverige i årevis været mål for feriegæster fra de store urbaniserede europæiske byer, hvor naturen repræsenteres af syv opstammede træer.

 

Læs også
Utrygheden er steget på Indre Nørrebro og på Vesterbro

Da de kom til Stockholm kom et nyt chok

Parret skulle besøge nogle venner i en forstad til Stockholm. Men et mobile-home er ikke egnet til bykørsel, så de lod bilen stå hos vennerne og tog metroen, da de skulle ind og kigge på byen.

 

-Der kom næste chok. I metroen var der næsten ingen mennesker som så ud til at være svenske. Otte ud af ti i vognen talte arabisk eller et afrikansk sprog. Vi vidste selvfølgelig godt, at ikke alle svenskere har lyst hår, men at næsten ingen havde skandinavisk udseende, det havde vi ikke drømt om. Der var også meget rodet, og vi så flere vagter løbe rundt i gangene, fortæller Jutta.

 

Og så kom oplevelsen med tiggerne

Parret oplevede, at der var tiggere overalt.

 

-Vi så endda en tigger-kvinde ved indgangen til en kirke. Det ville vi aldrig opleve hjemme i Tyskland. Tiggeri er forbudt foran butikker og indkøbscentre, og politiet har ret til at køre dem væk. Men der er også mange flere her end i Frankfurt, fortæller Jutta.

 

Jutta og Michael kan ikke lade være med at sammenligne deres oplevelser af Sverige med Tyskland, fordi begge lande har tilladt mange udlændinge at bosætte sig.

 

Læs også
Politi afslører kæmpemæssigt netværk af romaer – har stået bag titusindvis af indbrud begået af unge piger

Ifølge parret er der mange som bekymrer sig om sovende terrorceller i Tyskland. Mange spekulerer på hvor og hvornår det næste terroranslag vil indfinde sig.

 

-Det er blot nogle uger siden, at politiet afværgede et selvmordsangreb mod et cykelløb i Frankfurt. Nu undgår vi store begivenheder som koncerter, fodboldkampe osv., fortæller Michael Huhn.

 

Ifølge svenske myndigheder opholder der sig for omkring 4.000 tiggende EU-migrater i Sverige. 220 kommuner angiver, at der opholder sig tiggere i kommunen, 40 kommuner oplyser at det gjorde der ikke for et år siden.

 

Myndighederne mener, at spredningen er en naturlig udvikling, for når der kommer flere tiggere til landet, så bliver der kamp om pladserne og nogle af tiggerne er derfor nød til at opsøge nye områder. (Svenska Dagbladet)

 

Man kan se et foto af Jutta Og Michael Huhn hos mediet Samtiden:

 

Kilde: Samtiden. http://samtiden.nu/16475/tyska-turister-chockade-sa-manga-tiggare-och-invandrare/

 

Læs også
Kvinde ville være hjælpsom, men dummede sig i den grad – det blev udnyttet af to romaer
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…